Ο ακριβοθώρητος TomTom WaitsTo όνειρο κάθε διοργανωτή συναυλιών είναι μια συναυλία με τον Tom Waits. Δεν παίζει συχνά αλλά όταν το κάνει αναστενάζουν οι γραμμές και γιορτάζουν οι μαυραγορίτες.

Παρόλη τη ζήτηση δεν απαντά με υπερπροσφορά ο ιδιόρυθμος Tom. Δεκαοχτώ συναυλίες μόνο προγραμμάτισε για την προώθηση του 'Real gone' και όλες είναι sold out. Στο Λονδίνο 3.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε 20 λεπτά ενώ άλλοι 150.000 πήραν τηλέφωνο για κράτηση. Έξω απ'το venue τα εισιτήρια άλλαζαν χέρια με 350 λίρες ενώ στο ebay εμφανίστηκε και εισιτήριο με εξακόσιες. Στο Vancouver εξαντλήθηκαν σε 9 λεπτά, στην Antwerp 52.000 ενδιαφερόμενοι κυνήγησαν ένα απ΄τα 990 εισιτήρια. Το Seattle είναι η μόνη αμερικάνικη πόλη που θα χαρεί συναυλία του σ'αυτή την έξοδο απ'τη ζεστασιά του σπιτιού του.

Στο live του Λονδίνου που έγινε στο Hammersmith Apollo το χορταστικό show των δυόμιση ωρών απήλαυσαν κοινοί θνητοί και επώνυμοι: Thom Yorke, Johnny Depp, Beth Orton, Jamie Cullum, Norman Cook, Jerry Hall και Tim Burton. Είχε 17 χρόνια να τραγουδήσει στο βασίλειο. Τέτοιο φτύσιμο.

'Νέος, μεσήλικας και καλά κρατιέσαι οι τρεις ηλικίες του άνδρα', ένα απ'τα καλαμπούρια που ξεστόμισε κατά τη διάρκεια του show.