Ο Matt Elliott επιστρέφει για live σε Αθήνα, Πάτρα και Χανιά

Ο Matt Elliott επιστρέφει για μια μίνι ελληνικής περιοδεία, με σταθμούς σε Αθήνα, Πάτρα και Χανιά. Αναλυτικότερα
 
Aθήνα , 17-5 Six Dogs , προπώληση Viva http://bit.ly/2H5YXv2
Χανιά,   18-5 Ride 
Πάτρα,  20-5 Χασομέρι

Γεννημένος στο Bristol της Μεγάλης Βρετανίας, ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του Semtex στην ανεξάρτητη Linda’s Strange Vacation. Με αυτό το όνομα κυκλοφόρησε ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώθηκε στο χώρο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής
μουσικής σκηνής. Το 2003 κυκλοφόρησε, πλέον ως Matt Elliott, το The Mess We Made στην Βρετανική Domino Records, συστήνοντας έτσι στο κοινό τον καινούργιο του ήχο, που κινούνταν σε φολκ μοτίβα με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και των ιδιαίτερων, μελαγχολικών φωνητικών του.
Ακολούθησε η τριλογία Drinking Songs (2005), Failing Songs (2006) και Howling Songs (2008) στη γαλλική δισκογραφική Ici d’ ailleurs. To 2010, κάνοντας στροφή σε πιο πειραματικές φόρμες, επανεμφανίστηκε ως Third Eye Foundation παρουσιάζοντας το The Dark. Έπειτα από 3 χρόνια συνέχισε τις κυκλοφορίες του ως Matt Elliott με τα The Broken Man (2011) και Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart (2013). Ο τελευταίος του δίσκος The Calm Before (2016) δεν αποτελεί απλά μια λογική συνέχεια των προηγούμενων δουλειών του αλλά μας αποκαλύπτει την εξέλιξη του τόσο σε μουσικό όσο και σε στιχουργικό επίπεδο.

Links
http://www.thirdeyefoundation.com/
https://www.facebook.com/mattelliottthirdeyefoundation
Videos
https://youtu.be/3XlLCeg97gk
https://youtu.be/N21LwDMtM3g