Ο Phil Shoenfelt στο Tiki Bar την Τρίτη και το Rover Bar την Τετάρτη

Τρίτη 23 Οκτωβρίου
Tiki Bar Athens
(Φαλήρου 15 , Μακρυγιάννη)
Εισιτήρια: €10 | Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2109236908

O μοναχικός καβαλάρης του Post Punk και του ακουστικού Gothic, Phil Shoenfelt, συναντά τον παλιό του φίλο Baron Anastis από τους Vintage & Used, σε μία ιδιαίτερη ακουστική εμφάνιση στη Ελλάδα. Ένα setlist μελαγχολικό, ποιητικό αλλά και ...ηλεκτρισμένο θα συνδέσει διάφορες εποχές της καριέρας του με αγαπημένα κομμάτια του Βαρώνου που τον συνοδεύει.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου
Rover Bar

(Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)
Είσοδος Ελεύθερη
Έναρξη μετά τις 22.00

Ο Μοναχικός καβαλάρης του post-punk και του ακουστικού gothic rock, Phil Shoenfelt, συναντά τους παλιούς του φίλους Baron Anastis, Antony Buzz και Editou από τους Vintage & Used σε μία ιδιαίτερη full band εμφάνιση στη Ελλάδα.

Σύντομο βιογραφικό
O Βρετανός κιθαρίστας/τραγουδιστής/τραγουδοποιός Phil Shoenfelt, που τώρα ζει στην Πράγα, γράφει χιλιόμετρα στη μουσική από το 1981, όταν δημιούργησε στη Νέα Υόρκη τους Khmer Rouge. Επαιζε τακτικά στο θρυλικό CBGBs, περιόδευσε στις ανατολικές ΗΠΑ ως support στους Alan Vega, Nico, The Clash, The Gun Club, και αργότερα με τους The Fall στο UK. Το πρώτο του solo album φέρει την υπογραφή του Αυστραλού παραγωγού των Bad Seeds, Tony Cohen, που κυκλοφόρησε από την Cog Sinister του Mark E. Smith. Εκείνη την εποχή άνοιγε τις συναυλίες των Nick Cave & the Bad Seeds στη Βρετανία, και το 1996 ίδρυσε στην Πράγα τους Phil Shoenfelt & Southern, και στο Βερολίνο το label Fatal Shore μαζί με τους Bruno Adams and Chris Hughes, που αργότερα μετονομάστηκε σε Dim Locator και κυκλοφόρησε περισσότερα από 30 CDs/LPs/EPs/singles/compilations μέχρι σήμερα. Επίσης, εξέδωσε τα αυτοβιογραφικά μυθιστορήματα Junkie Love και Stripped.

Facebook events:

https://www.facebook.com/events/486653165078249/

https://www.facebook.com/events/165640424369142/