Οι Εκδόσεις Χαραμάδα στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΒΘ και το The Comic Con 4

Με χαρά σας ενημερώνουμε πως οι Εκδόσεις Χαραμάδα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για δέκατη συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά στο The Comic Con 4.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

Θα βρισκόμαστε από την Πέμπτη 3 Μαΐου, στο Περίπτερο 13 και ειδικότερα στο stand 2.

Έχουμε διοργανώσει επίσης και 5 εκδηλώσεις για το τετραήμερο. Οι τέσσερις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της έκθεσης και θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα νέα βιβλία μας, ενώ την Παρασκευή το βράδυ, θα έχουμε παρτάκι για να γιορτάσουμε αυτά τα δέκα χρόνια στο Pierrot Le Fou (Αρμενοπούλου 14).

Αναλυτικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5
13:00-14:00 Αίθουσα «Βαβέλ» / Περίπτερο 15
«Shark Nation: Sex, Sexes & Sexbots», του Σπύρου Δερβενιώτη
Με αφορμή το νέο νουάρ graphic novel του Σπύρου Δερβενιώτη, συζητάμε για την τεχνητή νοημοσύνη, την ελευθερία και την αυτοδιάθεση.
Ομιλητές: Ευτυχία Γιαννάκη, Ναταλία Δαμίγου Παπώτη, Ελένη Κουρτίδου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5
15:00-16:00 Αίθουσα «ΕΙΠ» / Περίπτερο 15
«Άλλη μια στάση σοβιετικού λεωφορείου», του Γιώργου Τσαντίκου.
Μια ανατρεπτική πολιτική (;) ιστορία.
Ομιλητές: Γιάννης Αντάμης, συγγραφέας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5
23:00 μέχρι όσο μας πάρει
Παρτάκι της Χαραμάδας με παρόντες τους συγγραφείς Γιάννη Αντάμη, Αστέρη Αστεριάδη, Δημήτρη Γκιούλο, Σπύρο Δερβενιώτη, Νεκτάριο Λαμπρόπουλο, Denis Theriault, Γιώργο Τσαντίκο, Θανάση Χονδρό / Αλεξάνδρα Κατσιάνη στο αγαπημένο μας Pierrot Le Fou (Αρμενοπούλου 14) DJ: THEE MAMmOYΘ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/5
20:00-21:00 Αίθουσα «Βαβέλ» / Περίπτερο 15
Ο Ντενί Τεριώ (Denis Theriault) συζητά με την Νατάσα Χολιβάτου και απαντά σε ερωτήσεις για τα βιβλία του "Η παράξενη ζωή ενός μοναχικού ταχυδρόμου" και "Ιγκουάνα".
Ομιλητές/Συντονισμός: Denis Theriault, συγγραφέας, Νατάσα Χολιβάτου, δημοσιογράφος

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/5
17:00-18:00 Αίθουσα «Ματαρόα» / Περίπτερο 13
Η Ελλάδα της κρίσης μέσα από τα μάτια ενός Πολωνού δημοσιογράφου. Ο Πολωνός δημοσιογράφος και συγγραφέας Dionysios Sturis (Διονύσης Στούρης) θα μας μιλήσει για το βιβλίο του "Ελλάδα, Πικρά πορτοκάλια", το οποίο είναι μια ακτινογραφία της ελληνικής κρίσης, παράλληλα με την προσωπική του ιστορία και την ελληνική του καταγωγή.
Ομιλητές/Συντονισμός: Αναστασία Χατζηγιαννίδου, μεταφράστρια.

THE COMIC CON 4

Οι Εκδόσεις Χαραμάδα θα έχουν τραπέζι και βέβαια θα βρίσκεται με δικό του τραπέζι και ο δημιουργός Σπύρος Δερβενιώτης, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Θα μπορείτε να βρείτε όλα τα graphic novels της Χαραμάδας σε εξαιρετικές τιμές αλλά και σε προσφορές με ενδιαφέροντα πακέτα.