Οι Victory Collapse στο Τριανόν για το "Interruption"


interruptionLet me know! festival 2015_ Interruption
στον κινηματογράφο Τριανόν
την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου!

Μετά την έκδοση του νέου τους album a t las, οι Victory Collapse παρουσιάζουν τη νέα ταινία του Γιώργου Ζώη, Interruption!

Οι Victory Collapse, από τα ανερχόμενα post punk group, εμπνέονται από το Interruption και γράφουν ειδικά μουσική, για να την παρουσιάσουν μαζί με κομμάτια από το νέο τους δίσκο, σε ένα σύνθετο οπτικοακουστικό happening, που θα περιλαμβάνει εικόνες, αποσπάσματα, συνεντεύξεις συντελεστών και επιπλέον σκηνές, της πολυσυζητημένης νέας ταινίας του Γιώργου Ζώη Interruption, η οποία ήδη συμμετείχε στα προγράμματα του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας!

Σε αυτό το ταξίδι στα όρια, ανάμεσα στο θέατρο και την πραγματικότητα, τις αισθήσεις και την κραυγή και απέναντι σε μία Δύση που παραπαίει, open act θα είναι οι μελαγχολικοί περιπλανώμενοι μουσικοί της Κωμωδίας Θανάτου, με το σκοτεινό λυρικό ρομαντισμό τους!

Ο Γιώργος Ζώης του casus belli (επίσημη παρουσίαση στο φεστιβάλ Βενετίας 2010, 6 βραβεία φεστιβάλ Δράμας 2010 και το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας το 2011, από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου) και των τίτλων τέλους (βραβείο EFA καλύτερης ευρωπαϊκής μικρού μήκους ταινίας στο φεστιβάλ Βενετίας 2012 και υποψηφιότητα καλύτερου ευρωπαίου σκηνοθέτη 2012 στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου), στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Interruption, πριν βγεί στουςκινηματογράφους, δημιουργεί ένα οπτικοακουστικό υλικό, αποκλειστικά για το κοινό του festival!

Για περισσότερες από δύο ώρες αναμετρώνται το cinema με τη μουσική, ο σκηνοθέτης με τις μπάντες, το κοινό με τον ζωντανό ήχο και την κινηματογραφική εικόνα.

Μιά σχέση διαλεκτική και ένα μοναδικό event, που θα συζητηθεί.

Info: http://www.interruptionfilm.com/
www. letmeknow.gr
Fb: let me know the alternative festival
https://www.facebook.com/events/723227784474109/?ref=98&action_history=null

Κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 Αθήνα
Ώρα:21.30
Είσοδος: 8 €