Πάρτι: Έχω όλους τους… σκύλους τουςPartyPosterΣτο Six D.O.G.S. Αβραμιώτου 6-8, μισό τσιγάρο (ή μισή τυρόπιτα για τους άκαπνους) από το σταθμό του Μοναστηρακίου, η ομάδα του διαδικτυακού μουσικού (και όχι μόνο) πόρταλ MiC.gr σας καλεί σε μεσημεριάτικη ...(χορο)εσπερίδα με αφορμή την κυκλοφορία του παρθενικού μυθιστορήματος του αρχισυντάκτη του Μπάμπη Αργυρίου "Έχω όλους τους δίσκους τους" ο οποίος μετά από πολυετή διαδικτυακή (ψηφιακή) έκθεση αποφάσισε να εκδοθεί και αυτός σε έντυπη (αναλογική!) μορφή.

Η μουσική θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το ακραία και ανυπόκριτα μουσικόφιλο πνεύμα του βιβλίου, υπεύθυνοι γι' αυτό θα είναι οι συντάκτες του MiC.gr οι οποίοι θα θυμηθούν τα ελληνικά '80s και θα επανέλθουν στις ποστ πανκ εμμονές τους, θα έχει και βιβλία για χριστουγεννιάτικες αγορές, θα έχει και διαγωνισμό-έκπληξη με δώρο αναμενόμενο.

Σας περιμένουμε όλους και όλες και όλα. Είτε έχετε όλους τους δίσκους τους (δεκτά και τα mp3) είτε όχι...

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Από τη 1 μεσημέρι μέχρι τις 5.

Είσοδος και έξοδος δωρεάν
MiC Team
_____

"Έχω όλους τους δίσκους τους" είναι ο τίτλος μυθιστορήματος του Μπάμπη Αργυρίου με ήρωα τον Σίμο Μπάνση. Ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων που συχνά χαρακτηρίζονται "ροκ μυθιστορήματα". Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης του εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο μισό του 2013.

Ο Μπάμπης Αργυρίου είναι website administrator στο μουσικό πόρταλ mic.gr. Στο παρελθόν έχει ιδρύσει το Ράδιο Free, την Lazy Dog Records, το Rollin Under Fanzine κ.α.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Σίμος Μπάνσης δεν είναι ένας συνηθισμένος μουσικόφιλος και οι γνώσεις του δεν εξαντλούνται σε δισκογραφικά θέματα. Γνωρίζει φερ' ειπείν τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Robert Wyatt με τον Vic Chesnutt και πώς χλεύασε η πανκ εμπροσθοφυλακή τον Neil Young, όταν τους έβαλε ν' ακούσουν το "Like A Hurricane" που μόλις είχε γράψει. Ο ίδιος βοήθησε την Patti Smith σ'ένα σημαντικό στίχο της και είναι ικανός να φτιάξει το προφίλ του Morrissey, του Mark E. και του Robert Smith, διαβάζοντας απλώς τους στίχους τους.

Στο παρελθόν είχε την ευχέρεια να απορρίπτει δουλειές που δεν ήταν του γούστου του, όμως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και αναγκάζεται να εργαστεί σαν νυχτερινός συνομιλητής. Η τύχη θα φέρει στο δρόμο του μουσικούς, άξεστους πότες, διευθυντές και ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών, σκηνοθέτες, αλλά και την Μαρίνα Λινάρδου η οποία εργάζεται σαν dj σε μπαρ της πόλης, αγαπάει τους δίσκους και θαυμάζει τους ανθρώπους που διαθέτουν ευφυΐα, χιούμορ και φαντασία. Ο Σίμος βιάστηκε να της αποκαλύψει ότι θα φτιάξει ένα πανκ remake της ταινίας "Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα".

Όμως η ζωή δεν γεμίζει μόνο με μουσική, σινεμά, εκδρομές και ξενύχτια με φίλους. Έχει χώρο για συμπεριφορές που προκαλούν οργή, διλήμματα, απώλειες, δυσάρεστες καταστάσεις και απρόοπτα που προξενούν μεγάλο πόνο. Και τότε, η μόνη διέξοδος είναι προς τα πάνω.

Μυθιστόρημα
σελ. 340, σχήμα 15Χ21
Mic Books / Απόπειρα, 2013