Ποια η μυστηριώδης σχέση του Beck και των Doobie Brothers;Skip SpenceΜετά τους Velvet Underground και τον Leonard Cohen ήρθε η σειρά του Alexander "Skip" Spence να δει (από ψηλά, μιας και μακαρίτης από το 1999), το θρυλικό του άλμπουμ "Oar" ανυπεράσπιστο στα χέρια του Beck και της δισκοπαρέας του. Τα τζιμάνια που συγκεντρώθηκαν αυτή τη φορά είναι οι Wilco, o Jamie Liddell, o νεανίας γιος του Jeff Tweedy (λέτε να είχε μέσο;), η Leslie Feist, o Brian Lebarton και ο θρυλικός ντράμερ James Gadson (βλ. Charles Wright's Watts 103rd Street Rhythm Band, Bill Wihers, Herbie Hancock κ.α.)

Η ηχογράφηση έγινε στα στούντιο που οι Rolling Stones έδωσαν σάρκα και οστά σε μεγάλο μέρος του "Exile On Main Street" γεγονός που αναμφίβολα στοιχειώνει το χώρο, αλλά όχι περισσότερο από την αύρα των ...Doobie Brothers οι όποιοι "μεγαλούργησαν" εκεί, δίνοντας στα πλήθη τον κύριο όγκο της δισκογραφίας τους.

Λέτε τα "μαγνητικά πεδία" του χώρου να επηρέασαν τον ξανθομπάμπουρα και το επόμενο Record Club να είναι προς τιμή τους; Θεός φυλάξοι!