Προβολή cult ταινιών από την ομάδα Black Terror Sex Magick Team Video


Black Terror Sex Magick
H ομάδα προβολών “αμφισβητουμενης” αισθητικης Black Terror Sex Magick Team Video με νεα συνθεση, νέο υλικό και νέα στέγη σας ευχεται καλή χρονιά, με την πρώτη προβολή του χρόνου βέβαια.. Με θέμα της προβολής ,απέθαντα μιάσματα που στοιχειώνουν ξανά τον κόσμο που υποτίθεται ότι αφησαν , ας δουμε περιληπτικά τι έχει το πρόγραμμα.

Στις 21.00 PIG 1998 του Rozz Williams & Nico B. Μιας και προβάλλεται κατ'επανάληψην μετά από αίτημα του “ορεξάτου” κοινού ,δεν υπάρχουν πολλα να ειπωθούν για το μικρού μήκους άρρωστο υπερθέαμα.. Νoise – video art και ολα τα υπαρξιακά και σεξουαλικού προσανατολισμού προβληματα του Rozz-ιδρυτή των Christian Death, μολις ένα χρόνο γυρισμενο πριν την τραγική αυτοκτονία του.

21,30, Vampyr .Το 1932 ο Carl Dreyer γυρίζει αυτό το παραγνωρισμένο στις μέρες μας βουβό θρίλερ (μεταγενέστερος βέβαια ο όρος). Η ταινία δεν επικεντρώνεται βέβαια σε ποταμούς αίματος, φτηνά εφέ κ όμορφους βρικόλακες-μοντέλα με δερματινες καμπαρντινες, αλλά μαγεύει με τα κάδρα κ τη φωτογραφία της. ενώ το θέμα προσεγγίζεται από τη σκοπια εισχώρησης του υπερφυσικού στοιχείου στη ζωή ενός κανονικού ανθρώπου. Το soundtrack θα ειναι επιλεγμένα deathrock και spooky tunes απο την ομάδα dj's , σαν ένα εναλλακτικο πείραμα αντι για το κονσέρτο κλασικής μουσικής που αποτελεί το κανονικό ost.

Στις 23.00 Τhe Abominable Dr. Phibes .Μια ταινία τρόμου καθόλου άγνωστη στους κύκλους των B-movie fans, αλλά σίγουρα δεν εχει τη θέση που της αρμόζει στο ευρύ κοινό. Κατατάσσεται σαν το πρώτο torture porn με προσχεδιασμένους φόνους εκδίκησης(περισσότερα δεν προδίδουμε εδώ), ενώ διαφημίστηκε σαν την 100 ταινία του Vincent Price –a Hammerfilms favourite actor..

Όλα αυτά, στη Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 65, στον αυτοδιαχειριζόμενο θεατρικό χώρο Facta Non Verba την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01.. Με φτηνά ποτά και βέβαια ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ, οι ελληνικοι υπότιτλοι εννοουνται έτσι?..

website & contact: www.myspace.com/death_rock_greece

επόμενη προβολή: Jubilee (The punk rock holocaust musical & gender nightmare- Derek Jarman)

Seul Contre Tous (Gaspard Noe -να πουμε κι αλλα?)