Το reunion των Crime & the City SolutionCrime

CRIME & The CITY SOLUTION: Δε θα πω πόσο αγάπησα αυτή τη μπάντα... θα πω απλά ότι προσπαθούν και αυτοί να βρουν SOLUTION στα οικονομικά τους, διαπράττοντας CRIME!!! Λέγεται και reunion αλλιώς... οι πρώτες live εμφανίσεις τους φιγουράρουν στο YouTube... για μένα απογοήτευση, δεν ξέρω για άλλους...

 

Στο line-up: Simon, η σύζυγός του Brownyn Adams, ο Alex Hacke με τη σύζυγό του Dannielle de Picciotto (Mountain Of Madness/Tiger Lillies etc), o Jim White (Dirty Three), ο Troy Gregory, ο Matthew Smith και o DEE (ναι...ο David των 16HP και WOVEN HAND!), οι οποίοι WOVEN HAND βγάλαν δίσκο "The Laughing stalk" (αλλά η κόπωση του σχήματος πλέον δεν κρύβεται... δείτε πόσα live κυκλοφόρησαν πρόσφατα... ποιοι??? οι WOVEN HAND!!!).

Από την ιστοσελίδα των Crime & the City Solution... "My Love takes me there", η αγάπη για αυτούς με πήγε εκεί και φυσικά η περιέργεια... άκουσα το νέο τους τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους στο 2013 "American Twilight" (και American... και Twilight... τρομάρα σας...)

Μέχρι τότε προτείνω στους θιασώτες μιας άλλης μουσικής εποχής να αγοράσουν ανεπιφύλακτα το καταπληκτικό documentary για τον RSH "Autoluminiscent" ...και να ακούσουν τις δυο live εκτελέσεις του Six Bells Chime στο YouTube (Wings of desire - W. Wenders και την άνευρη διεκπεραιωτική του 2012)... Τα συμπεράσματα δικά μου!