Ρόκετρον: ένα νέο «αλά-παλαιά» φανζίν μετά μουσικής

Το Ρόκετρον είναι ένα παλαιάς κοπής (αν μη τι άλλο σε θέματα εκτύπωσης και δεσίματος) fanzine το οποίο κυκλοφορεί υπό τη σκέπη της A Man out of A Man και την επιμέλεια του Στυλιανού Τζιρίτα.

Το Ρόκετρον είναι μια black & white έκδοση είκοσι (20) σελίδων με κείμενα προσωπικά, λογοτεχνικά, θεατρικά, ενίοτε μουσικά και με κολλάζ εικόνων το οποίο και θα κυκλοφορεί κάθε φορά μαζί με ένα ep νεόκοπων συνθέσεων από καλλιτέχνες (που έχουν ήδη ηχογραφήσει για την A Man out of A Man ή και όχι). Η ηχητική κυκλοφορία, αυτή του ep δηλαδή, θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και θα παρέχεται μέσω του bandcamp του label. Ο ενδιαφερόμενος αγοράζοντας μέσω bandcamp το ep αυτόματα (και χωρίς περαιτέρω διαδικασίες) αγοράζει και το Ρόκετρον, το οποίο και θα αποστέλλεται σε διεύθυνση της αρεσκείας του.

Στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο Ρόκετρον σε τριάντα (30) κόπιες συνοδευόμενο από την ηλεκτρονική κυκλοφορία του Άλφα Πυγμαίου 38 με τίτλο «Ανάποδη Πρύμνη» ενώ στις 25 Ιανουαρίου 2021 θα κυκλοφορήσει το τεύχος #2.