Ρόκετρον τεύχος #2 με παράλληλη κυκλοφορία του νέου album του Κώστα Στεργίου

Το Ρόκετρον #2, το παλαιάς κοπής (αν μη τι άλλο σε θέματα εκτύπωσης και δεσίματος) fanzine το οποίο κυκλοφορεί υπό τη σκέπη της A Man out of A Man και την επιμέλεια του Στυλιανού Τζιρίτα, κυκλοφόρησε.

Το Ρόκετρον παραμένει μία black & white έκδοση είκοσι (20) σελίδων με κείμενα προσωπικά, λογοτεχνικά, θεατρικά, ενίοτε μουσικά και με κολλάζ εικόνων το οποίο και θα κυκλοφορεί κάθε φορά μαζί με ένα ep νεόκοπων συνθέσεων από καλλιτέχνες (που έχουν ήδη ηχογραφήσει για την A Man out of A Man ή και όχι). Η ηχητική κυκλοφορία, αυτή του ep δηλαδή, είναι αποκλειστικά ηλεκτρονική και παρέχεται μέσω του bandcamp του label. Ο ενδιαφερόμενος αγοράζοντας μέσω bandcamp το ep αυτόματα (και χωρίς περαιτέρω διαδικασίες) αγοράζει και το Ρόκετρον, το οποίο και αποστέλλεται σε διεύθυνση της αρεσκείας του.

Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2021 κυκλοφόρησε το Ρόκετρον #2 συνοδευόμενο από την ηλεκτρονική κυκλοφορία του Κώστα Στεργίου με τίτλο «inn uar». Ο Στεργίου είναι μία σπάνια περίπτωση στην ελληνική μουσική σκηνή. Συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός, ο Στεργίου έχει περάσει ως χειριστής του κλαβιέ μέσα από μπάντες όπως οι Purple Overdose, οι Misuse, οι Gravitysays_I και οι Low Gravity μεταξύ άλλων ενώ καθαρά στο χώρο του studio έχει βρεθεί σε διάφορες θέσεις είτε σαν παραγωγός είτε ως βοηθός ηχολήπτη δίπλα σε ονόματα όπως η Σωτηρία Λεονάρδου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας,  ο Δημήτρης Καρράς, The Boy, η Emi Path και οι Locomondo.

Το Ρόκετρον #3 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτη του 2021.