Στήριξε τη νέα κυκλοφορία των 2L8 μέσω του Pledge MusicTooLate

 

Οι 2L8, αναζητώντας διαρκώς και αξιοποιώντας φρέσκιες, πρωτοποριακές και ελπιδοφόρες ιδέες, με βάση τη συλλογικότητα και διαδραστικότητα που χαρακτηρίζουν το νέο ψηφιακό κόσμο, τολμούν και δίνουν την ευκαιρία στους φίλους τους να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους με τον πιο μοναδικό και ουσιαστικό τρόπο. Να βοηθήσουν δηλαδή από κοινού στην ηχογράφηση του επόμενου δίσκου τους, αξιοποιώντας μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρακτική ελεύθερης δημιουργίας και διάθεσης, αλλά και πραγματικής υποστήριξης της ανεξάρτητης μουσικής. Οι 2L8 έχουν συνειδητοποιήσει και είναι βέβαιοι ότι στη νέα, ψηφιακή εποχή, ο καθένας μας μπορεί να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα της καθιερωμένης πρακτικής, όπου εταιρείες και μεσάζοντες εμπορεύονται την μουσική ως προϊόν.

Πρόσφατα συναντήσαμε το Pledge Music, μια πλατφόρμα που απευθύνεται άμεσα στους φίλους της μουσικής και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να δώσουμε την ευκαιρία στους δικούς μας φίλους να ακολουθήσουν και αυτοί μαζί με εμάς την δημιουργία του νέου μας δίσκου από την πρώτη μέρα των ηχογραφήσεων έως και την ημέρα της κυκλοφορίας.

Η ιδέα είναι απλή. Ο καθένας επιλέγει μέσα από μια προτεινόμενη λίστα και δηλώνει ενδιαφέρον για κάποιο αντικείμενο ή εμπειρία που έχει σχέση με το συγκρότημα των 2L8. Στην συνέχεια o κάθε ενδιαφερόμενος προχωράει σε παραγγελία (on-line) και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δημιουργίας του νέου δίσκου, το συγκρότημα θα αποστείλει στους οπαδούς του ό,τι έχουν παραγγείλει ή, σε περίπτωση εμπειρίας, θα επικοινωνήσει μαζί τους για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Με αυτό τον τρόπο είναι κερδισμένοι τόσο ο καλλιτέχνης όσο και οι φίλοι μας που θα αποκτήσουν κάτι χειροπιαστό ως αντάλλαγμα για την πολύτιμη βοήθειά τους, ενώ ταυτόχρονα τονίζεται και διασφαλίζεται ότι η συναλλαγή δεν θα ολοκληρωθεί παρά μόνο στην περίπτωση που θα έχει επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε ορίσει αρχικά.

Τα αντικείμενα που διατίθενται, πέραν φυσικά της νέας κυκλοφορίας των 2L8, ενδεικτικά περιλαμβάνουν από χειρόγραφους στίχους έως και την ευκαιρία να προσθέσει κάποιος το δικό του art work στην νέα κυκλοφορία ή ακόμα και να περάσει μία μέρα στο στούντιο δανείζοντας τη φωνή του στη χορωδία που θα συμπεριληφθεί στο δίσκο!!!

Με αυτήν την κίνηση στόχος μας δεν είναι κανένας άλλος παρά μόνο η απόλυτη ελευθερία! Προχωράμε με την πίστη ότι θα έχουμε την στήριξη των φίλων μας και ελπίζουμε η επιτυχία αυτής της προσπάθειας να αναδείξει έναν νέο δρόμο για τη μουσική δημιουργία, μακριά από το κέρδος και πολύ πιο κοντά στην ανθρώπινη διάσταση της μουσικής, που σχετίζεται με το αρχικό ζητούμενο, δηλαδή την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με όλους εσάς, τους φίλους μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά που προσφέρουν οι 2L8, καθώς και την επίλυση οποιασδήποτε απορίας, επισκεφτείτε το http://ilove.2l8.gr ή την ιστοσελίδα www.2L8.gr

www.2L8.gr
http://theplacepromisedinourearlydays.blogspot.com/