Στις 16/1 οι Orange Goblin στο An Club

Orange Goblin [London, UK]
@ An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Opening acts:
LORD 13
LUCKY FUNERAL

TICKETS:
Προπώληση/είσοδος : 25€
LIMITED DISCOUNT 20€ TICKETS @ http://orangegoblinath.eventbrite.com/

Σημεία προπώλησης:
TICKETHOUSE (Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς),
RHYTHM RECORDS (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια)


Orange GoblinΤέσσερις μηχανές, με τα ντεπόζιτά τους γεμάτα αλκοόλ, θα καταφτάσουν στις 16 Ιανουαρίου κάνοντας ποδαρικό στην καινούρια συναυλιακή χρονιά με ένα μεγάλο rock&roll party. Οι Orange Goblin, 5 χρόνια μετά από την τελευταία τους εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος, έρχονται αποφασισμένοι να γεμίσουν το πάτωμα του An με μπύρα και ιδρώτα, σε μια βραδιά βρώμικου stoner metal.

Σχηματίστηκαν το 1995, απευθείας από τις pub του Λονδίνου, όταν μια ποτισμένη στο αλκοόλ τετράδα έχει την ξαφνική ιδέα να φτιάξει μια heavy metal μπάντα. Φορτώνουν το όχημά τους κιθάρες και δυνατούς ενισχυτές και από τότε αλωνίζουν (αρχικά γνωστοί ως "Our Haunted Kingdom") τις doom/stoner metal ερήμους, μεταδίδοντας το rock ευαγγέλιο τους σε όλη την Ευρώπη και Αμερική, ηχογραφώντας παράλληλα μερικούς από τους σημαντικότερους δίσκους του stoner metal ήχου.

Αποτίοντας φόρο τιμής στους τιτάνες του ευρωπαϊκού doom ήχου Black Sabbath και Electric Wizard (με τους οποίους έχουν κυκλοφορήσει κι ένα split από την rise above records) μπολιάζοντάς όμως τον ήχο τους με punk (Coup De Grace) και groovy στοιχεία (Time Travelling Blues), αποτελούν τους αξιότερους κήρυκες του σύγχρονου βαρύ ήχου και ίσως την καλύτερη επιλογή για ένα άγρια μεθυσμένο party.

Μαζί τους οι Lord 13, μια από τις παλαιότερες και σημαντικότερες εγχώριες μπάντες της ελληνικής stoner ή γενικότερα rock σκηνής που έρχονται να απαντήσουν στιβαρά στο συναυλιακό ραντεβού που έδωσαν με τους Orange Goblin 5 χρόνια πριν, και οι Lucky Funeral, η sludge & roll καταιγίδα που ανανεωμένη και ξεκούραστη μετά την ευρωπαϊκή περιοδεία τους, έρχονται να διεκδικήσουν τον τίτλο της πιο διασκεδαστικής ίσως ελληνικής sludge rock μπάντας.

www.orange-goblin.com
www.myspace.com/theorangegoblin

www.lord13music.com
www.myspace.com/lord13music

www.luckyfuneral.com
www.myspace.com/luckyfuneral

CTS Productions
Solomou 16, Athens, 106 83, Greece
Τηλ: (+30) 210 3306 465 / 6977 819690
www.ctsprods.com
www.myspace.com/catchthesoapproductions