Τα επόμενα live των Salonumuz Klimalidir
Συναυλιες των Salonumuz Klimalidir στο Rodeo (Χευδεν 34, πλατεια βικτωριας).
Πεμπτες 17/12, 14/01 και 21/01
Εισοδος 10 ευρω με μπυρα.
Ηλεκτρικος εναλλακτικος ηχος μεσα απο την ελληνικη και την βαλκανικη μουσικη παραδοση.
Οι Salonumuz Klimalidir σε μια σειρα συναυλιων στο Rodeo τραγουδουν σε αγγλικα, ελληνικα, λιγο ρωσικα και ακομα πιο λιγο τσιγγανικα, δικα τους κομματια, αλλα και πειραγμενα αλλων.
Με ρυθμο,ενταση και χιουμορ στα Live τους παιζουν με τις μουσικες, απο dub πατηματα, θρακιωτικους ρυθμους, punk ρευματα, λαικα ταξιμια, και αν σε καποιες στιγμες βουτανε στον Θορυβο και στην Ψυχεδελεια δεν ξεχνανε τις λαικες τους ριζες. Ευχονται επισης, εκτος απο τον καινουργιο τους drummer, να προλαβουν να παρουσιασουν και καποια καινουργια τραγουδια τους.
_____
Οι Salonumuz Klimalidir (ελληνιστι 'Η αιθουσα κλιματιζεται') είναι μια ελεκτροακουστικη μπαντα. Σχηματιστηκαν στην Αθηνα το 2003. Παιζουν δικο τους υλικό αλλα και διασκευες (covers) με ηλεκτρικο ηχο μαζι με ελληνικα/ βαλκανικα στοιχεια. Οι Salonumuz Klimalidir εχουν κανει εμφανισεις σε αρκετες live σκηνες στην Αθηνα. Τα τελευταια καλοκαιρια εχουν εμφανιστεί στην Τεχνοπολι στο Γκαζι στο πλαισιο του φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής. Η μπαντα αποτελειται απο έξι μέλη και χρησιμοποιει μπαντζο, κλαρινο, μπουζουκι, ακκορντεον, κρουστα μαζι με ηλεκρικες κιθαρες, μπασσο, πιανο, organ και φυσικά drums. Τα live τους ειναι γεματα ενεργεια και χιουμορ.
Η μπαντα αποτελειται απο 6 μελη
Μανος Αλιγιζακης: πιανο/organ, κλαρινο, ακκορντεον , φωνες
Γιωργος Μανουσελης: ακουστικη κιθαρα, μπαντζο, μπουζουκι, φωνες
Θεοδοσης Νικολετοπουλος: ηλεκτρικο μπασσο, φωνες
Βαγγελης Τομπρος: Drums
Δημητρης Μεντης: ηλεκτρικη κιθαρα, φωνες
Γιωργος Φασολης: κρουστά.