Τα νέα των Pulp, Elvis, Police, Anti-Pop Consortium, Doors, Zwan, Coral



Pulp
Οι Pulp θα παίξουν στο Ρότερνταμ στις 14 Δεκεμβρίου. Φημολογείται πως θα είναι το τελευταίο τους live.

115 χιλιάδες δολάρια για μια τούφα μαλιά εισέπραξε σε δημοπρασία ο κουρέας του Elvis που προνόησε να μαζεύει τις τρίχες του βασιληά.

Δεν θα ξαναφτιαχτούν οι Police. Διέψευσε τις φήμες ο ντράμερ Stewart Copeland ο οποίος μαζί με τον Ian Astbury των Cult θα συμμετέχει στα live και το νέο δίσκο των Doors. Αμφότεροι μάλιστα θα συμμετέχουν στη σύνθεση των νέων τραγουδιών μαζί με τους αυθεντικούς Ray Manzarek και Robby Krieger. O τρίτος επιζών door John Desmore προφασίστηκε ασθένεια, μάλλον για να μη συμμετέχει στο καραγκιοζιλίκι.

Διαλύθηκαν οι hip-hop Anti-Pop Consortium που κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους στην Warp. Οι Priest, Beans, M. Sayyid κι ο E. Blaize θα συνεχίσουν χώρια.

Βρήκε εταιρία ο Billy Corgan και το όνομα αυτής Reprise. Μέσα στο πρώτο δίμηνο του '03 θα έχει κυκλοφορήσει το ντεμπούτο lp της νέας του περιπέτειας Zwan.

Oι Coral που πολύ πρόσφατα έβγαλαν τον πρώτο δίσκο τους, δε θα τουράρουν αν δεν ολοκληρώσουν πρώτα το νέο τους δίσκο. Κουφό, ε;

Ο πρώην μπασίστας των Rolling Stones Bill Wyman που γεννήθηκε με όνομα William George Perks ανάγκασε τον γραφιά Bill Wyman να αλλάξει όνομα για να μην υπάρχει σύγχυση. Με τι ασχολείται ο παππούς! Ο τελευταίος θα υπογράφει πλέον ως "Not That" Bill Wyman.