Taste the Music: Σειρά συναυλιών της United We Fly στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα "Taste the Music", μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Όλα ξεκινούν από τον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου με τον Theodore την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Ο συνθέτης και πολυοργανίστας Theodore, κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2019 στην Αθήνα, μετά την παρουσίαση του album "Inner Dynamics" στο FUZZ τον περασμένο Νοέμβριο και συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και στον Καναδά. Με ανανεωμένη μπάντα, σε ένα concept διαφορετικό, με minimal προσέγγιση, ο Theodore και οι μουσικοί του μας παρουσιάζουν ένα live με κομμάτια του νέου δίσκου αλλά και επιλογές από τους δύο προηγούμενους. Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
Εισιτήρια 12€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project αυτοσχεδιασμού "ELEKTRONIK MEDITATION" συμπράττοντας επί σκηνής με δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς και αυτοσχεδιαστές στην Ελλάδα, την ερμηνεύτρια Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (νέυ, πλήκτρα). Στο project συμμετέχει η εικαστικός/γλύπτρια Ναταλία Μαντά (live-visuals / live-painting).
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019
Εισιτήρια 12€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Τα εισιτήρια για το Taste the Music of Sworr. εξαντλήθηκαν!
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Duet Rituals
Η Σοφία Σαρρή στη φωνή και ο Πέτρος Λαμπρίδης στο κοντραμπάσο επανεξετάζουν και επαναπροσδιορίζουν κομμάτια που τους δίνουν έμπνευση και αποτελούν τροφή για σκέψη. Προσεγγίζοντας κομμάτια από την περίοδο του baroque, την παραδοσιακή και τη θρησκευτική μουσική έως τη σύγχρονη pop καθώς και συνθέσεις της Σοφίας Σαρρή διασκευασμένα και αναδομημένα με μια avant garde ηλεκτροακουστική χροιά, παίζοντας στα όρια του φυσικού και του ηλεκτρονικού ήχου. Αποδομούν αρμονικά και μελωδικά και πειραματίζονται βασισμένοι πλέον μόνο στη δύναμη της φωνής και των συχνοτήτων του μπάσου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μύησης του ακροατή στα άδυτα της φαντασιακής μουσικής τελετουργίας τους. Ιδιαίτερος καλεσμένος τους ο Γιώργος Κοντογιάννης στη λύρα.
Πέμπτη 4 Απριλίου 2019
Εισιτήρια 10€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Οι 5 έχουν τιθασεύσει τον χρόνο. Εμφανίζονται στην δισκογραφία από το 1877, επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτοντας όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο τρίτος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ. Τους ξέρετε, απλά δεν τους γνωρίζετε.
Πέμπτη 2 Μαΐου 2019
Εισιτήρια 10€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones, φέρνει μαζί την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, αλλά και τη μυστικιστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση. Με δύο άλμπουμ ήδη στις αποσκευές του, το Spun (2015) και το Aquarelles (2011), και πολλές ξεχωριστές εμφανίσεις την τελευταία τριετία, ο Moa Bones παρουσιάζει στο live αυτό νέα τραγούδια αλλά και διασκευές.
Πέμπτη 16 Μαΐου 2019
Εισιτήρια 12€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Mε καταγωγή απο Eλλάδα και βάση το Λονδίνο, η VASSIŁINA συνθετει κομματια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές απο Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. Eντονο reverb, delay και field-recodings δημιουργούν ένα ρομαντικά μελαγχολικό ηχοτοπιο, καθώς η αυτοκαταστροφή και το χάος οδηγούν το σώμα σε έκσταση. Τον Mαρτιο του 2018, κυκλοφορησε με την Undo Records το πρώτο της EP, “In-Sōma”. Όπως δηλώνει η ίδια η καλλιτέχνιδα: ”Το “IN-SōMA” είναι αρκετά προσωπικό. Γράφτηκε όσο πιο DIY γίνεται κάποια υπαρξιακά βράδια στο δωματιο μου με ένα μικρόφωνο και ένα ημι-χαλασμένο xlr καλώδιο. Eίναι μια μουσική αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο βιωνει ένας ανθρωπος τις αγχώδεις διατραραχές και συγκεκριμένα την σωματοποίηση. Aναφέρεται στο κομμάτι του εαυτού μας που είναι εγκλωβισμένο μέσα σ’ένα σώμα. Το δέρμα σ’αυτή την περίπτωση γίνεται ο χειρότερος εχθρός. Το πιο βάναυσο και σκληρό κάλυμμα του ανθρώπου. Tα φωνητικά στο IN-SōMA αντιπροσωπεύουν την εσωτερική αυτή φωνή η οποία αντηχεί και δονεί το σώμα οδηγώντας το σε μια κατάσταση έκστασης. Ο φόβος είναι παρόν αλλά ο φόβος και ο πόνος είναι αυτό που κρατά το σώμα ζωντανό.”
Πέμπτη 23 Μαΐου 2019
Εισιτήρια 10€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

 

Το 2017 βρήκε τους Afformance στον απόηχο ενός τολμηρού δισκογραφικού project, της ταυτόχρονης κυκλοφορίας δύο albums, με δύο διαφορετικούς προσανατολισμούς αλλά και δύο διαφορετικές προσωπικότητες, σε μουσικό και θεματολογικό επίπεδο, μέσω της δισκογραφικής United We Fly. Στο Taste the Music θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά ολόκληρο το “Music for Imaginary Film #1”, με Guest μουσικούς. Το “Music for Imaginary Film #1” είναι επίσης ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Το ίδιο το σχήμα το περιγράφει ως εξής: “Είναι η ιστορία ενός άντρα, ο οποίος προσπαθεί να δραπετεύσει από ένα μεγάλο δάσος στο οποίο είναι παγιδευμένος, και κατά την απόδρασή του από αυτό, λύνει αρκετά μυστήρια σχετικά με τον εαυτό του αλλά και τον ανεξερεύνητο κόσμο που τον περιέβαλε. Πρόκειται για την μεταφορική ιστορία ενός ατόμου το οποίο απομονωμένο στον μικρόκοσμό του, αδυνατεί να καταλάβει ή να σκεφτεί το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή. Τα 8 τραγούδια που περιέχονται στο album, ξεδιπλώνουν ψυχικά και φυσικά στάδια από τα οποία περνάει ο χαρακτήρας, για να πραγματοποιήσει το πέρασμα από τη λήθη στη συνειδητοποίηση της ασθένειάς του”.
Παρασκευή 31 Μαϊου 2019
Εισιτήρια 10€
Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00

Facebook