Το μεγαλύτερο open-air festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 10η επετειακή χρονιά

10th Street Mode Festival

30 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου 2018, Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Fix Open-Air Multiplex).
StreetMode: ON!

The Experience

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες. Η διοργάνωση του 2018 θα διαρκέσει 4 ημέρες (Πέμπτη 30 Αυγούστου - Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου).

Μπες σε κατάσταση “street” και απόλαυσε ζωντανή μουσική, DJ sets, shows και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, free running, skateboarding, longboarding και πολλά ακόμη!

The Cause

Έχοντας τις ρίζες του στον δρόμο, το Street Mode ξεκίνησε αρχικά ως μια σειρά εκδηλώσεων που λάμβανε χώρα σε ανοιχτό – δημόσιο χώρο, όπως η πλατεία της Θέρμης (2009-2013) και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (2014-2016), με σκοπό να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της street κουλτούρας μαζί.

Ως street κουλτούρα, ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, και εκφράζεται ελεύθερα μέσα από τέχνες όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και εκπροσωπείται από τους ήχους της hip-hop, punk rock, heavy rock και ska/reggae μουσικής.

Web Site
http://www.streetmode.gr
Facebook Page
https://www.facebook.com/streetmodefestival
Facebook Event
https://www.facebook.com/events/232529140652420
Instagram Page
https://www.instagram.com/street_mode_festival
Youtube Channel
https://www.youtube.com/streetmodeGR

* Τα special price Early Bird εισιτήρια 4ημέρου, στις ειδικά προνομιακές τιμές των 20€ & 25€, μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου έχουν εξαντληθεί. Η τιμή των εισιτηρίων τετραημέρου έχει πλέον διαμορφωθεί στα 30€ και προπωλούνται στο viva.gr αλλά και στα Media Markt & Seven Spots, μέχρι και τις 31 Μαΐου 2018 ή μέχρι εξάντλησης του περιορισμένου αριθμού αυτών, οπότε και η τιμή θα διαμορφωθεί εκ νέου.