Universal Trilogy - Pop Crisis Tour σε 5 πόλεις

9/11 Λάρισα (Stage) - 16/11 Αθήνα (Κύτταρο) - 17/11 Τρίκαλα (Κεντρική Πλατεία) - 24/11 Θεσσαλονίκη (Block 33) - 30/11 Ξάνθη (LOLA)UT

Οι Universal Trilogy γεμάτοι ενέργεια και δίψα για ζωντανές εμφανίσεις, έχοντας στις αποσκευές τους το Pop Crisis, βγαίνουν για πρώτη φορά στους δρόμους με απώτερο σκοπό να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση και να μας εντάξουν στο δικό τους ηλεκτρονικό μουσικό κόσμο. Η "κρίση" για τους Universal Trilogy είναι κατά κύριο λόγο συναισθηματική και πολιτισμική και ο σκόπος τους μέσα από το "POP CRISIS tour" είναι να δώσουν την ελπίδα ότι η μουσική έχει την δύναμη να αλλάξει τα πάντα!

 

Το ηχητικό αποτέλεσμα στα live των Universal Trilogy χαρακτηρίζεται ως ένας ήλεκτρο/ροκ ογκόλιθος με έντονα συγκινησιακές, δυναμικές εκφάνσεις και η ενέργεια τους πάνω στην σκηνή δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ακροατή αδιάφορο. Στο play list του "POP CRISIS tour" θα παρουσιάσουν και παλιότερες στιγμές της δισκογραφίας τους όπως Inside Blue, Make my Day, Butterfly, Digi Digi Dasta, TechnoHead κ.α που αγαπήθηκα από την πρώτη περίοδο ύπαρξης του group (1995 - 2004).

Η παρέα των P.X.Harris, CJ Aos & Nomik στις ζωντανές εμφανίσεις τους πλαισιώνονται από τον Σάκη Αζά στην ηλεκτρική κιθάρα και τον The Skinman στα ντραμς.

Music changes everything!Pop CrisisΒio Universal Trilogy

Οι Universal Trilogy, πρωτοπόροι της εγχώριας αγγλόφωνης ηλεκτρονικής σκηνής, κατάφεραν σε μια πορεία 18 χρόνων και με 6 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους να γίνουν σημείο αναφοράς του ευρύτερου μουσικού τοπίου της χώρας. Εκφραστές της εναλλακτικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, οι Universal Trilogy προσαρμόζουν όλα τα χαρακτηριστικά του εναλλακτικού ρεύματος στη δική τους φιλοσοφία.

Όλα ξεκίνησαν το 1994 όταν οι P.X. Harris, CJ Aos και Nomik ξεκίνησαν τις εμφανίσεις σε underground clubs και parties της Θεσσαλονίκης. Με την κυκλοφορία του Global EP το 1995 έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στην Αθήνα στο Ρόδον Club στα πλαίσια του πανελλήνιου διαγωνισμού rock τραγουδιού. Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψαν στη σκηνή του Ρόδον ως guests παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το 1ο τους album με τίτλο «Multimorphic». Την κυκλοφορία του δίσκου ακολουθεί tour σε όλη την Ελλάδα. Το 1997 το group κυκλοφορεί το 2ο album με τίτλο «Front Line» και εμφανίζεται ως guest στα πλαίσια του πανελλήνιου διαγωνισμού Djs στην Αθήνα. Τα επόμενα 3 χρόνια οι Universal Trilogy πειραματίζονται αρκετά στο στούντιο φτιάχνοντας το νέο τους ήχο, συμμετέχουν με το «Rave Tango» σε συνεργασία με τον Στέφανο Κορκολή στο Soundtrack της ταινίας «Η διακριτική γοητεία των αρσενικών» ενώ κάνουν live εμφανίσεις με την Amstel στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε Ιταλία και Γερμανία το 1999. Το Φεβρουάριο του 2000 παίζουν support στους «Death In Vegas» στο Club του Μύλου δίνοντας μια μικρή γεύση στο κοινό απ’ το νέο τους album. Το 2001 κυκλοφορεί το 3ο album τους «Plus (+)», τα «Inside Blue» και «Make My Day» κερδίζουν τα ραδιόφωνα όλης της χώρας, το group δίνει συναυλίες σε μεγάλα φεστιβάλ των Αθηνών με «Elbow» και «Scissor Sisters» και μουσικές σκηνές σ όλη την επικράτεια. Το 2002 έρχεται στην Ελλάδα ο άγγλος παραγωγός «John Antony» (Genesis, Roxy Music, Ace, Queen, xtc) για να δουλέψει νέο, αλλά και παλαιότερο υλικό με το group. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το 4ο album με τίτλο «Ι Τhought It Was All Over» που κυκλοφόρησε το 2004. Τον Φεβρουάριο του 2004 ένιωσαν την ανάγκη να βάλουν μια άνω τελεία στην μέχρι τότε δημιουργική τους πορεία και να επιστρέψουν τον Απρίλιο του 2011 με το single “One On One” προπομπό του νέου τους album “Pop Crisis”, γνωρίζοντας αμέσως θετική ανταπόκριση από τους μουσικόφιλους και τα media. Το επόμενο ραδιοφωνικο single που οπτικοποιήθηκε από την Artcut είναι το ομότιτλο “Pop Crisis”.

Links:

Universal Trilogy - Pop Crisis - Video Clip
http://www.youtube.com/watch?v=gLyrZfCH4Vo&feature=channel&list=UL

Universal Trilogy - 1 on 1 - Video Clip
http://www.youtube.com/watch?v=MPPeFpZWiCw&feature=channel&list=UL

Universal Trilogy - Pop Crisis - live
http://www.youtube.com/watch?v=NnfxlDGFKdU

Universal Trilogy - facebook page
http://www.facebook.com/pages/Universal-Trilogy/142228795844592

Universal Trilogy - facebook group
http://www.facebook.com/groups/101004986650633/?ref=ts

Booking Agent: Plus Rec 4 Sfaktirias str. Thessaloniki tel. ++30 2310.989744 e-mail: plusrec@plusrec.gr fax. 30 2310.989749 Facebook: http://www.facebook.com/plus.rec?ref=ts
Plus Promotion / υπεύθυνος επικοινωνίας: Στράτος Γιακουμής mobile: 6947.025973) e-mail: promo@plusrec.gr Facebook: http://www.facebook.com/groups/314893258588988/