Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • BAND LIST
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ/ΕΣ
  • AUDIO / VIDEO
  • WEB RADIOS
  • MUSIC BLOGS / SITES
  • BANDCAMP / SOUNDCLOUD
  • LIVE DATES
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική
  • ΔΙΣΚΟΙ
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
  • LIVE REVIEWS
  • BE MY GUEST
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟ
  • ΒΙΒΛΙΑ

The Bonnie Nettles

Arch Club - Live Stage, Αθήνα | 07/02/2025

The Bonnie Nettles: “First In / First Out” Live Album Presentation

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2025

ARCH Club

Special Guests: HEX

Μετά από έναν μήνα γεμάτο μουσική και 24 συναυλίες σε εμβληματικούς χώρους της Ευρώπης, οι The Bonnie Nettles επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν ζωντανά το δεύτερο άλμπουμ τους, “First In/First Out”, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2024.

Η περιοδεία αυτή, η μεγαλύτερη της καριέρας τους μέχρι σήμερα, περιλάμβανε εμφανίσεις σε 24 πόλεις και απέσπασε θριαμβευτική υποδοχή από το κοινό. Το “First In/First Out” έχει ήδη ξεχωρίσει, με εξαιρετικά σχόλια να το αναδεικνύουν ως το πιο ώριμο και πολυδιάστατο έργο του συγκροτήματος μέχρι σήμερα.

Οι The Bonnie Nettles, που σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2016, αρχικά απέκτησαν φήμη μέσα από τα εκρηκτικά ζωντανά τους shows, ενώ με το ντεμπούτο τους άλμπουμ το 2020 εδραιώθηκαν ως ένα από τα πιο αυθεντικά indie συγκροτήματα της αθηναϊκής underground σκηνής. Με τα γεμάτα ενέργεια live τους, έχουν καθιερωθεί ως συγκρότημα που προορίζεται για ζωντανές εμφανίσεις και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Måneskin, Palaye Royale και Ty Segall.

Το νέο τους άλμπουμ περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια, ανάμεσά τους τα “Be Careful” και “Bound In Heaven”, που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Το υλικό αυτό, δημιουργημένο μετά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία το 2023, αποτυπώνει τη φρέσκια ενέργεια και την καλλιτεχνική εξέλιξη του συγκροτήματος. Οι The Bonnie Nettles εργάστηκαν με ελευθερία και πειραματισμό, συνδυάζοντας τις ψυχεδελικές και pop επιρροές τους με έναν πιο ώριμο και δομημένο ήχο.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι:«Το “First In / First Out” είναι για εμάς μια νέα αρχή. Βγήκαμε από το τούνελ της πανδημίας πιο απελευθερωμένοι, χωρίς φόβο ή άγχος για το τι θα ακολουθήσει. Ο δίσκος αυτός είναι γεμάτος από ό,τι μας εκφράζει, από τον ρυθμό που ξαναβρήκαμε και από την ταυτότητά μας».

Η σκηνική παρουσία των The Bonnie Nettles υπόσχεται άλλη μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ελάτε στο ARCH Club στις 7 Φεβρουαρίου για να ζήσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα μιας βραδιάς αφιερωμένης στη μουσική και τη δημιουργική ενέργεια που τους καθορίζει.

Ακούστε το άλμπουμ: https://distrokid.com/hyperfollow/thebonnienettles/first-in--first-out

Links: Facebook | Instagram  | Spotify | Bandcamp | Linktree

Μην το χάσετε!

 

HΞΧ

Οι HΞΧ ξεκίνησαν το 2014 όταν δύο φίλοι από τη νότια Αθήνα ξεκίνησαν να εξερευνούν τα όρια της αυθάδειας ως ωμό γκαράζ πανκ ντουέτο. Ως τετράδα πλέον, η μουσική τους ακολουθεί αντίστοιχες κατευθύνσεις, με αναφορές στον μοντέρνο κιθαριστικό ήχο και το αυτί στραμμένο στα ξόρκια της πόλης. Τα τραγούδια τους φτιάχνονται αυθόρμητα και μιλούν για το παρόν, με ποπ χαρμολύπη και εφηβική πανκ ενέργεια.

Τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει στις περισσότερες σκηνές της Αθήνας και οι ζωντανές τους εμφανίσεις έχουν εδραιώσει τη φήμη τους ως ένα από τα καυτά κιθαριστικά σχήματα της πόλης. Έχουν κυκλοφορήσει 2 κασέτες μέσω του label Patari Records, του οποίου είναι ιδρυτικά μέλη, ενώ η τρίτη τους δισκογραφική απόπειρα με τίτλο ‘ΙΙΙ’ θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025.

 

Brought to you by Bitter Tea and TMR Entertainment

Info:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

ARCH Club  (Κωνσταντινουπόλεως 111)

Doors Open: 20:45

Τιμή Εισιτηρίου: Προπώληση:10€ | Ταμείο: 12€

Ηλεκτρονική Προπώληση

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/thebonnienettles-athens

Και στο δίκτυο καταστημάτων της more.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Rockwave Festival Διονύσης Σαββόπουλος - Τα παιδιά με τα μαλλιά και με τα μαύρα ρούχα

LIVE REVIEW

Για τον Τάσο... 25 χρόνια μετά

ΘΕΜΑ

Release Athens Festival 2025 - Ημέρα Πρώτη: Avenged Sevenfold Come say Hail!

LIVE REVIEW

O Ήχος στην 'Ερημο (τεύχος 43) Thomas Binkley & Studio Der Frühen Musik

ΣΤΗΛΗ

RUDU Fest Πέντε ερωτήσεις στους Usurum, στον Σταύρο Τσαντέ και στον Κωστή

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

RECOMMENDED

Το 2018 του MiC σε 28 δίσκους

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Broadcast

Broadcast Through The Gates Of Yesterday

ΘΕΜΑ
Κάτι καλό να ακούσω;

Ιούλιος 2018 Κάτι καλό να ακούσω;

ΣΤΗΛΗ
22ο έτος
  • ΔΙΣΚΟΙ
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
  • LIVE REVIEWS
  • BE MY GUEST
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟ
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • BAND LIST
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ/ΕΣ
  • AUDIO / VIDEO
  • WEB RADIOS
  • MUSIC BLOGS / SITES
  • BANDCAMP / SOUNDCLOUD
  • LIVE DATES
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2000-2021 MiC, All rights reserved. Designed & Developed by E-Sepia