Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • BAND LIST
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ/ΕΣ
  • AUDIO / VIDEO
  • WEB RADIOS
  • MUSIC BLOGS / SITES
  • BANDCAMP / SOUNDCLOUD
  • LIVE DATES
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική
  • ΔΙΣΚΟΙ
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
  • LIVE REVIEWS
  • BE MY GUEST
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟ
  • ΒΙΒΛΙΑ
The K&D Sessions
Kruder and Dorfmeister

The K & D sesions

G-Stone, 1998

Οι ασυζητητί Sly και Robbie της Ρεμιξικής Ηλεκτρονικής συγκεντρώνουν σε ένα ατέλειωτο διπλό τόμο με τις εγκυκλοπαιδικές τους ενασχολήσεις. Οι Richard Dorfmeister και Peter Kruder ενώθηκαν το 1993 στη Βιέννη και είναι περισσότερο γνωστοί για τα ξακουστά τους ρεμικτικά πειράματα παρά για τα πιο προσωπικά τους σέσσιονς ή παραγωγές. Ως ζεύγος σύγχρονων masters του ήχου, ξεχώρισαν σχετικά γρήγορα και, ευτυχώς, δίκαια. Αυτό σημαίνει ότι αντιστράφηκαν οι όροι και κάθε σχήμα του συναφιού επιθυμεί να περάσει από το κρεβάττι - κονσόλα αυτών των δόκτωρων Τζέκυλ και Χάιντ. Αυτό έκαναν σε μια μεγάλη γκάμα από καλλιτέχνες και στυλ του είδους.

Βασικά ήταν το 1996 που τους έχρισε σουπερ μάστερς με τα Conversions : A K&D Selection (στη Shadow) και DJ Kicks (στην Studio! K7) και δύο χρόνια μετά βγήκαν τα Sessions τους. Εδώ εκτίθενται σπειροειδώς και ελικοειδώς όλες οι στουνιακές κοσμοθεωρίες τους. Οι Bomb the Bass εισπράττουν το ρεμιξημασία που τους πρέπει (τους είχαν σχεδόν αγνοήσει ως τώρα οι καλοί μίκτες), οι Lamb ευτυχώς «δίνουν» ένα από τα καλύτερά τους ("Τrans Fatty Acid") ενώ οι επίσης αδικημένοι από προσεκτική μεταχείριση Depeche Mode τιμής ένεκεν δε γίνονται «Useless». Δυνατό παρόν δίνουν μέσω των εμπορικών αντιπροσώπων τους εδώ και οι Aphrodelics, Rocker's Hi Fi, Sofa Surfers, Count Basic, Alex Reece, Roni Size, Rainer Ruby Trio, Mama Oliver, Bone Thugs'n Harmony, Knowtoryous και άλλοι.

Αν σας αρέσει το καθαρό, πολυδουλεμένο μα και προσιτό νταμπ, λικνιστείτε. Αν σας αρέσουν οι μουράτες ακροβασίες του David Holmes ή των Unkle αυτοί θα σας κερδίσουν πάραυτα. Αν σας ικανοποιεί ο πανέξυπνος τρυπνωτισμός που σας ασκεί ο DJ Cam ή οι Τhievery οι πιθανότητες είναι ακόμα μεγαλύτερες. Οι K&D έχουν φτιάξει ήδη τη δική τους G - Stone records, ενώ τα alter ego τους ικανοποιούνται με παράταιρα side projects όπως οι Tosca για τον πρώτο (μαζί με τον Rupert Huber) και οι Peace Orchestra για τον δεύτερο. Και απ' ότι μαθαίνουμε, έχουν σχέδια για τα επόμενα εβδομήντα περίπου χρόνια.

7
14/12/2000
Λάμπρος Σκουζ

ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Βιβλιοπανδοχείο, αρ. 261. Peter Handke - Σύντομο γράμμα για έναν μεγάλο αποχαιρετισμό

ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλιοπανδοχείο, αρ. 260. Paco Ignacio Taibo II – ’68 Μεξικό

ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλιοπανδοχείο, αρ. 259. Joshua Cohen – Οι μεταφορές του βασιλιά

ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλιοπανδοχείο, αρ. 258 Kevin Barry - Νυχτερινό πλοίο για Ταγγέρη

ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλιοπανδοχείο, αρ. 257. Σάκης Σερέφας – Οδοιπορικό Θεσσαλονίκης. Περπάτημα στην πόλη αλλιώς.

ΒΙΒΛΙΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

RECOMMENDED

Αγαπημένα μου βιολιά

Αγαπημένα μου βιολιά

ΘΕΜΑ
Blut Aus Nord 777

Blut Aus Nord 777 (Cosmosophy)

ΔΙΣΚΟΣ

Τραγούδια για τους νικητές της Τρίτης

ΘΕΜΑ
22ο έτος
  • ΔΙΣΚΟΙ
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • ΣΤΗΛΕΣ
  • LIVE REVIEWS
  • BE MY GUEST
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ - ΘΕΑΤΡΟ
  • ΒΙΒΛΙΑ
  • BAND LIST
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ/ΕΣ
  • AUDIO / VIDEO
  • WEB RADIOS
  • MUSIC BLOGS / SITES
  • BANDCAMP / SOUNDCLOUD
  • LIVE DATES
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2000-2021 MiC, All rights reserved. Designed & Developed by E-Sepia