Modern Talking No 6Marilyn Manson 01"Ένα παιδί με ψεύτικο πόδι με πλησίασε μετά από ένα show, το έβγαλε, μου το έδωσε και έφυγε με πατερίτσες. "Θέλω να το κρατήσεις" μου είπε. Ήταν πολύ συγκινητικό". O παρεξηγημένος, δήθεν σατανιστής, Marilyn Manson αποκαλύπτει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του. Χαρίστε του κάτι "δικό" σας και θα κάνει σαν μικρό παιδί. Μ.Α.
"Kαθημερινά υποβάλλομαι σε μια ανυπόφορη τηλεφωνική φάρσα... μου τηλεφωνούν άγνωστοι και με βάζουν να ακούω ένα καζανάκι που τρέχει. Τι να κάνω;" Ο ειδικός της εφημερίδας Espresso (the yellow pages εις την Αγγλική) απάντησε κάτι ακατάληπτα. Εμείς θα προτείναμε στον αναγνώστη να κάνει τους απαραίτητους συνειρμούς και να συλλάβει επιτέλους στο μυαλό του τη σεξουαλική διάσταση των υγρών που τρέχουν ασταμάτητα σε ένα «κορμί» παγωμένο... Μυαλό θέλει! Α. Κ.
"Με μελαγχόλησε. Δεν νομίζω ότι είχαν να εκπληρώσουν κανένα σκοπό. Φυσικά ούτε ο Malcolm ούτε εγώ είχαμε καμμία ανάμειξη. Νομίζω ότι ήταν λάθος να πέσουν στο επίπεδο των Oasis και των Blur".... O Jamie Reid (υπεύθυνος για την γραφιστική άποψη των δίσκων των Sex Pistols) μιλά για την προηγούμενη επανασύνδεση των Sex Pistols. Και ορίζει τις διαφορές επιπέδου... Α.Γ.


Maddaughter"Η κόρη μου θα γίνει η πιο καλοντυμένη κοπέλα του κόσμου". Η Madonna έχει αποφασίσει από τώρα ποια θα είναι η συνεισφορά του βλασταριού της στην ανθρωπότητα. M. A.
"Αισθάνομαι χάκερ της πολιτικής, λέω πράγματα που δεν πρέπει να λέει ένας πολιτικός, αλλά στο τέλος δικαιώνομαι..." Φυσικά και δικαιώνεται στο τέλος ο Στέφανος Μάνος. Όλο και κάποιο από τα «κατεστημένα κόμματα» που πολεμάει αναγνωρίζει το πόσο... αντιδραστικός είναι και του προτείνει συνεργασία. Και αυτός δέχεται, φυσικά! Α. Κ.
"Υπάρχει μια πρόσκαιρη κάμψη στο Χρηματιστήριο"- Γιάννος Παπαντωνίου, μάλλον χελώνα στο κινέζικο ωροσκόπιο. Μ. Α.
"Πήρα τους δρόμους τα βουνά και ως το Πεκίνο έφτασα" είπε ο κ. Στέλιος
Παπαθεμελής όταν, όντας υπουργός Δημόσιας Τάξης, έψαχνε στοιχεία για τη 17 Νοέμβρη. Εμείς συμπληρώνουμε:
Πέρασα κάμπους, θάλασσες, κουράστηκα και έσκασα
και κει καθώς επήγαινα, στρίβω σε μια γωνία
κι αντί για το Πεκίνο, βρέθηκα Ιαπωνία!
Πολύς δρόμος ρε παιδάκι μου... Αλήθεια μας έφερες τίποτα ή τζάμπα κόπος; Κ. Π.


HerbrittsΔεν πρόκειται περί δηλώσεως, αλλά περί πράξεως: για πρώτη φορά στη συνεπή ως τώρα καριέρα της μας απογοητεύει η Britney Spears. Αρνήθηκε πρόταση σκηνοθέτη πορνό για το νέο της video clip, και δέχτηκε να δουλέψει με τον Herb Ritts. Είναι αυτός ο άχρηστος που έχει κάνει τα Wicked Game (Chris Isaak) και Cherish (Madonna), ξέρετε που όλο πλησιάζει προς το «καλό» η κάμερα και όλο μας κόβει λίγο πριν το καλύτερο. Ερωτισμός και αηδίες... πουριτανισμός κύριοι, ενώ ο άλλος ο μάγκας θα το έπιανε αμέσως το νόημα της Brit-pop (Brit όπως Britney, έτσι;). Α. Κ.
"Θα μου πείτε, χρειάζεται να παρακολουθείς τα πάντα; Να σας πω: δε γίνεται να παρακολουθείς τα πάντα. Πρώτα πρώτα, είναι απίστευτα μεγάλος ο όγκος της σημερινής δισκογραφικής παραγωγής. Περισσότεροι από 400 νέοι δίσκοι το μήνα... Δε θα γίνεις κι εντελώς σκλάβος της δουλειάς, πως να το κάνουμε... Από εσωτερική ανάγκη, κάπου προσανατολίζεσαι κι εσύ. Κάπου κλίνει το γούστο σου. Κάτι προτιμάς, κάτι επιλέγεις κι εσύ ν'ακούς". Ο Αργύρης Ζήλος, λίγο πριν τον πνίξουν τα lp και τα cd, σηκώνει λευκή σημαία. M. A.
"Αν είναι θρησκευόμενος ο Αναστασιάδης, πρέπει να ξέρει ότι ο θεός αγαπά τον πλησίον του..." Σιγά μην εννοούσε ο Χριστός ότι η αγάπη προς τον πλησίον εκφράζεται με το να παίρνουμε έναν ποδοσφαιριστή αστέρα μεν, στα όρια της ανικανότητας δε και να τον βάζουμε να παίξει για 90 λεπτά κάθε Κυριακή. Δε μας παρατάς ρε... Πάουλο Σόζα! Α. Κ.You know I love you brother"Όποιος δεν είναι με την ομάδα επανέρχεται στη βάση του..." ο Άγγελος είναι πάντα λακωνικός και μεγάλη κουφάλα. Παίζοντας με τις λέξεις ήθελε να δείξει στο Σόουζα ότι ποτέ δε θα γίνει βάση-κός στον βάζελο (μιας και δεν κάνει τη δουλειά του, που θα 'λεγαν και οι Χειμερινοί Κολυμβητές)... Α. Κ.

"Δεν έχω κάνει ποτέ ecstasy. Δεν ξέρω. Η μαριχουάνα βέβαια είναι πάντα καλή. Πολλοί μας λένε ότι το ΤΝΤ ακούγεται σα να καπνίζαμε πολύ".
Δημ: Δε νομίζω, ακούγεται πολύ οργανωμένο.
"Ναι, αλλά αν έχεις καπνίσει ακούγεται καλύτερα"....
Ο Doug McCobs δείχνει το τρόπο με το οποίο πρέπει κάποιος να ακούει τους Tortoise. Σωστός... Α.Γ.
"Αν η κυβέρνησή μας είχε μείνει 6 μήνες ακόμα, η τρομοκρατία θα είχε τελειώσει". Επίτιμος πρόεδρος Ν.Δ. Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν... Μ. Α.
"Aγαπητή Κα Ιουστίνα, θα ήθελα να σου εκμυστηρευτώ ένα πρόβλημα μου που δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω με δύο αγόρια και βγαίνω εναλλάξ και με τους δύο. Θα ήθελα να τα έχω με τον έναν, αλλά τι να κάνω, αφού και οι δύο είναι πολύ καλοί στον έρωτα και μου δίνουν την ερωτική απόλαυση πότε ο ένας πότε ο άλλος χωρίς να μου στερούν τίποτα. Επίσης είναι και οι δύο γκουβαρντάδες και με γεμίζουν δώρα"....... Το πρόβλημα τελικά ποιο στο διάολο είναι; Θα μας πεις; Α.Γ. (Ψάχνει κάποιον να τη βγάζει και καμιά βόλτα. Κρεβάτι, δώρα, κρεβάτι, δώρα, κρεβάτι... Μ. Α.).


President 01"Η Ρούλα δεν με άφηνε να πάω ούτε στην τουαλέτα, για να μην χαθεί η ατμόσφαιρα του έργου". Εμ, άμα τραβάς το καζανάκι, φυσάς δυνατά τη μύτη σου, πέρδεσαι, τι να σου κάνει κι αυτή; Στράτος Τζώρτζογλου: « Ο Ηλίθιος». Ρόλος ζωής... Κ. Π.
"Εδώ σε μια πόλη των 50000 κατοικών (Βέροια) το 3ο-4ο Λύκειο αναγκάζεται να πάει στο γειτονικό γυμνάσιο για να χρησιμοποιήσει υπολογιστές".....Ε και; Εδώ ο άλλος από την Πάτμο πάει στην Αθήνα για να βάλει μια ένεση. Ο άλλος από το ένα χωριό στο άλλο για να τηλεφωνήσει. Ο Αλβανός από τα Τίρανα στην Θεσσαλονίκη για να δουλέψει.. Μια χαρά είστε εκεί στην Βέροια. Μην μιλάτε καθόλου.. Α.Γ.
"-Αν ήσουν δέντρο, τί θα ήθελες να είσαι;
-Ελένη Μενεγάκη: Κορομηλιά."

Ρούλα Κορομηλιά; M. A.
"Ποτέ δεν θα δείτε δημοσιευμένα τα προβλήματα και τις σκέψεις μου σε ένα άρθρο, δε θέλω να σας τα λέω όλα, δε σας ξέρω!"...έπρεπε να επιστρατευτεί ολόκληρος Robert De Niro για μια επιτέλους σημαντική δήλωση. Για σκεφτείτε λίγο ποιοι είναι αυτοί που συνεντευξιαζόμενοι όλο για τους προβληματισμούς τους μιλάνε; Μα οι υποψήφιοι καλεσμένοι του πρωινού καφέ, ασφαλώς! Α. Κ.President 02Η ώρα του προέδρου...
"Νομίζω πως συμφωνούμε, το παρελθόν πέρασε".
"H Laura κι εγώ πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο λαμπρά είναι τα παιδιά μας μερικές φορές, μέχρι που παίρνουμε μια αντικειμενική ανάλυση".
"H πιο σημαντική δουλειά δεν είναι να είσαι κυβερνήτης, ή η πρώτη κυρία στην περίπτωσή μου".
"Θα πω στις χώρες της Μέσης Ανατολής, μην τολμήσετε να μας κρατήσετε έχθρα".
"Θα έχω έναν αντιπρόεδρο που μπορεί και να γίνει πρόεδρος.... Θα έχω έναν αντιπρόεδρο που θα συμφωνεί με την πολιτική μου... Θα έχω έναν αντιπρόεδρο που θα με γουστάρει".
"Οι φοιτητές του Yale προέρχοντας από διαφορετικά στρώματα, απ'όλα τα σημεία της χώρας. Μετά από μερικούς μήνες, ήξερα αρκετούς απ' αυτούς...".
"Κατανοώ τη συναισθηματικότητα των περιπτώσεων θανατικής καταδίκης".
"Οι πολιτείες πρέπει να έχουν δικαίωμα να θεσπίζουν λογικούς νόμους και περιορισμούς να σταματήσει η απάνθρωπη πράξη να τελειώνεις μια ζωή που διαφορετικά θα ζούσε".
"Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του να είσαι κυβερνήτης είναι, εύχομαι να ήξερα το νόμο που θα κάνει τους ανθρώπους να αλληλοαγαπηθούν και θα τον υπέγραφα".
Σιγά, Ζωρζ, θα μας κάνεις να κλάψουμε πρωί πρωί... Μ. Α.


Kolynos prokalei prokalei....και πριν κλείσουμε σας ανακοινώνουμε το καλλιτεχνικό (λέμε τώρα...) line up που πρόκειται να συμμετάσχει στο πρώτο gala (ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι το gala;) (δίσκος των Lush - M. A.) του προέδρου Bush, λοιπόν : Ricky Martin, Destiny's child, Jon Secada (χριστέ μου φαντάσματα!), Fifth Dimension κ.α. Όλοι θα ερμηνεύσουν έργα των Ιωάννη Ξενάκη και Steve Reich, ενώ ο Ricky θα προτιμήσει να αποδώσει τη δική του άποψη πάνω σε γνωστή τριλογία έργων του Philip Glass ('Livin', 'La vida', 'Loca' ...οι τίτλοι του κάθε μέρους). Α, θα συμμετάσχει και η Sandi Patti, μια χριστιανή τραγουδίστρια που θα ψάλει τον αμερικάνικο εθνικό ύμνο! Στα λιοντάρια όλοι τους, χριστιανοί και μη! Άκου η Σάντη Πάτυ... Σάντυ πάρ' τη θα τη λένε άμα αγριέψει ο ερωτικός Ricky μετά το πέρας του gala... Α. Κ.