Modern Talking No 8Pepsi generation«Το Napster δε με ενδιαφέρει καθόλου, είναι σαν την Coca Cola. Πολυεθνικές εταιρείες που έχουν σα στόχο τον εξαμερικανισμό του πλανήτη» Nicky Wire (Manic Street Preacher) -Με το σουβλάκι μου θα ήθελα και μία ΕΨΑ παρακαλώ! Ούφ πάλι έκανα το χρέος μου ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, αύριο πάλι... (κι εγώ που νόμιζα ότι οι Manics είχαν ωριμάσει!).

«Για να έρθει ο θεός πρέπει να τον καλέσεις; Πως περιμένεις να έρθει μόνος του;»
Ο Λάζαρος Λέσιτς αναφερόμενος στο αν ο Γκάλης θα αναμειχθεί τελικά στα του μπασκετικού Άρη. Ειδοποιούμε τους φίλους αρειανούς ότι η πρωινή λειτουργία για το κάλεσμα του Μεσσία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 9 και 30 ακριβώς. Παρακαλείστε όπως προσέλθετε ντυμένοι ευπρεπώς. Για τον εσπερινό θα ακολουθήσει νεότερη ειδοποίηση.

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ALPHA: ΤΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ» 1. γύρισα πίσω γιατί είχε πολλά μποφόρ 2. μου ήθελε και Μύκονο το μαλακισμένο, ακόμη δε βγήκε από το αβγό του 3. που έπρεπε να πάω δηλαδή, στην Πάρο; 4. τι άλλο να έκανα για να με προσέξετε; 5. είστε ελεύθερος κύριε Ευαγγελάτο;Με πήρε ο ύπνος με την πρώτη..«Οι οπαδοί μας να μη διαβάζουν και να μην επηρεάζονται από τις κριτικές, να ακούσουν πρώτα τρεις φορές τον νέο δίσκο μας και θα καταλάβουν από μόνοι τους!» Thom Yorke. Μπορώ να τον ακούω και καθιστός τον δίσκο σας κύριε, ή πρέπει να είμαι όρθιος για να μην αποσπάται η προσοχή μου; Βρε ουστ από εδώ, κομπλεξικοί!

Ο Γιώργος Αλκαίος της εβδομάδος: «Πρόσφατα άκουσα στις ειδήσεις ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης υποστηρίζουν πως η Θράκη είναι τούρκικη. Και λέω: καλά εγώ τόσα χρόνια που παίζω συναυλίες εκεί, στην Τουρκία έπαιζα;» Ναι, βρε κουτό! Και τσάμπα το μετέφρασες το Di Di, ας το έλεγες στα Αράβικα... θα καταλάβαιναν! Προσέξατε τον νεολογισμό «παίζω συναυλίες», πώς λέμε «δίνω κιθάρα», ακριβώς έτσι!

«Οι Ελεύθεροι αποδεικνύουν ότι η ροκ μουσική δεν είναι του διαβόλου, όπως μας έλεγαν τόσα χρόνια, αλλά ότι ο διάβολος την είχε πάρει για να μας κάνει κακό. Τώρα επιστρέφει στο θεό!» (από ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι σχετικά με τη γνώμη του κόσμου για τους ελεύθερους). Απαραίτητη λεπτομέρεια: το ρεπορτάζ έλαβε χώρα στο προαύλιο εκκλησίας στη διάρκεια της ώρας του «κατηχητικού». Παράκληση: ας κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να πάει και πάλι το ροκ... κατά διαόλου. Ο θεός δεν του ταιριάζει!Subrina«Τις απόκριες μπορώ και ξαναγίνομαι παιδί. Θυμάμαι τα δώρα που μου έφερναν όταν ήμουν μικρή και συγκινούμαι» Μήπως μπέρδεψε τις γιορτές η Σαμπρίνα; Δηλαδή τα Χριστούγεννα ντυνότανε Κολομπίνα και το Πάσχα έλεγε τα κάλαντα;

«Το φαινόμενο του κανιβαλισμού απαντάται και στην αρχαία ελληνική τραγωδία, δε χρειάζεται να μας απασχολεί... είναι στοιχείο της ζωής» Τζέρεμυ Άιρονς Ε, τι καθόμαστε βρε παιδιά, ας αναβιώσουμε αυτές τις αγαπημένες συνήθειες των προγόνων μας. «Αγάπη μου, μου ψήνεις λίγο από το χεράκι σου, γιατί πείνασα και δεν έχει μείνει τίποτε στο ψυγείο!»

«Όταν δουλεύω απ'τις 9 ως τις 5, περιμένω να πληρωθώ το βδομαδιάτικο. Το ίδιο και με τη μουσική. Όταν βάζω το κεφάλι μου και το χρόνο μου στη μουσική μου, απαιτώ ανταπόδοση γιαυτό. Αν μπορείς να έχεις κομπιούτερ, μπορείς να σκάσεις και 16 δολάρια για το cd μου». Μαθήματα... οικονομίας απ' τον Eminem. Ο πιο αντιπαθής τσόγλανος της σύγχρονης μουσικής έβγαλε πάνω από 200 εκατομμύρια δολλάρια μέσα στο 2000, αλλά το Napster δεν τον άφησε να τα ευχαριστηθεί. Του χάλασε το... αμερικάνικο όνειρο.

«Όσοι μας άκουσαν μια φορά, τους ξαναείδαμε και στην επόμενη εμφάνισή μας». Προσοχή κυκλοφορεί ιός με όνομα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.Κατίνα Παξινού«Τι βαθμό βάζεις στον εαυτό σου σαν καλλιτέχνη;
Μιμή Ντενίση: 10, γιατί κατάφερα να έχω επί είκοσι χρόνια ένα πιστό κοινό, και τους ρόλους που έπαιξα τους έπαιξα καλά».
Όταν όλοι σε βάζουν μηδέν πρέπει να αυτοβαθμολογηθείς με άριστα για να πιάσεις βάση.

«Εδώ έχετε δήμαρχο που κάνει συναυλίες ενώ ο δικός μας κάνει μόνο κόμματα κι αν κάνει καμιά συναυλία φωνάζει σκυλάδες μόνο». Ο Johnny Βαβούρας επικρότησε τα ροκ γούστα του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Μπορείς να πεις κακό λόγο για κάποιον που σε βγάζει απ' τη ναφθαλίνη να πεις για ακόμα μια φορά το Shakin' all over;. Οι Βόρειοι, ο Γάκης, ο Λάκης και οι λοιποί... σύγχρονοι ρόκερς, μάλλον συμπλέουν...

«Στα εφηβικά μου χρόνια... μπαινόβγαινα και αγόραζα τους σπάνιους δίσκους εισαγωγής από το υπόγειο Pop 11 των αδελφών Φαληρέα. Πωλητής ήταν ο Αργύρης Ζήλος στα πολύ νειάτα του. Από κείνον αγόραζα τότε τους πρώτους μου δίσκους βινυλίου. Velvet Underground, Incredible String Band, Van Der Graaf Generator, King Crimson, Soft Machine, Mahavishnu Orchestra κλπ». Το έκαψε νωρίς νωρίς το κορίτσι, με το art-folk-jazz-rock overdose, ο αλήτης. Ά, ρε Κρίστη...