999

Βιογραφικό

Πήραν τ' όνομά τους τον Μάιο του 1977, προϋπήρχαν όμως από τις αρχές του 1976 με διάφορα άλλα ονόματα όπως Dials, 48 Hours, και Fanatics. Μέλη της μπάντας ήταν ο Nick Cash (Lucas) κιθάρα φωνή, Guy Days κιθάρα φωνή, Jon Watson μπάσο, και Pablo Labritain (Buck) ντραμς.

Πρώτο single και μεγάλη επιτυχία είναι το "I'm Alive" / "Quite Disappointing" τον Σεπτέμβριο του 1977 στην εταιρία με τ' όνομα του ντράμερ Labritain Records. Αμέσως μετά υπογράφουν στην United Artists, και τον επόμενο κιόλας μήνα κυκλοφορούν το δεύτερο single τους το "Nasty Nasty" / "No Pity".

Με το που μπαίνει το 1978 βγαίνει και η επόμενη επιτυχία το "Emergency" / "My Street Stinks" και το πρώτο lp με τ' όνομά τους τον Μάρτιο. Μέχρι το τέλος του 78 πρόλαβαν και έβγαλαν τρία ακόμη singles τα "Me And My Desire" / "Crazy", "Feelin' Alright With The Crew" / "Titanic Reaction" / "You Can't Buy Me", και "Homicide" / "Soldier" και το lp "Separates" που μέχρι τα δέκα χιλιάδες πρώτα αντίτυπά του είχε δώρο το ep "Action" / "Waiting".

Στη συνέχεια ο Labritain αποχωρεί για λίγο λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος, για να αντικατασταθεί από τον Ed Case. Με τον Case στη σύνθεσή τους κάνουν περιοδεία στην Αμερική και κυκλοφορούν το lp "High Energy Plan" που είναι και το τελευταίο στην United Artists.

Το Σεπτέμβριο του 1979 κυκλοφορεί από τη Radar Records το single "Found Out Too Late" / "Lie, Lie, Lie", και στη συνέχεια υπογράφουν στην Polydor για το lp "The Biggest Prize In Spot" και το live "Biggest Tour In Spot".

Το 1981 κυκλοφορούν από την Albion Records το lp "Concrete" με τον Labritain και πάλι στην σύνθεσή τους, και πολλά ακόμη άλμπουμ ακόμη και ως σήμερα, που δεν προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στην ιστορία τους, και φυσικά είναι μακριά από το punk.