D.O.A.

Something better change

40 χρόνια πάνκηδες έχουν ...ψήσει (δισκογραφήσει δηλαδή). Ο Μίλτος Τσίπτσιος σε μια εξαντλητική παρουσίαση της δισκογραφίας των αειθαλών Καναδών

DOAΦέτος οι D.O.A. γιορτάζουν τα δικά τους σαράντα χρόνια στο punk rock με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Fight Back. Μετά από δεκαοχτώ στούντιο άλμπουμ, δύο Live, καμιά εικοσαριά σιγκλάκια και EP’s, πάνω από τέσσερεις χιλιάδες συναυλίες, και με ούτε λεπτό διακοπή, η Καναδέζικη αυτή μπάντα είναι ακόμη στις επάλξεις.

Από τα μέσα της δεκαετίας του εβδομήντα, αμούστακα παιδιά ακόμη, σαν Skulls στην αρχή, και με την αρωγή των «αδελφών» Subhumans, κάνουν συνχώς πράξη την φιλοσοφία του "Talk minus action equals zero". Κι αν  η ιστορία τους ποτίστηκε με διώξεις που μέτρησαν αρκετά χρόνια φυλακής, θανάτους μελών με πιο πρόσφατο αυτόν του Randy Rampage ιδρυτικού μέλους του γκρουπ, πολλές αλλαγές μουσικών  (μετράω δέκα περίπου μπασίστες, μισή ντουζίνα κιθαρίστες, χάνομαι στο μέτρημα των ντράμερ), στο τέλος το όχημα πάντα κατάφερνε να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Πρωτοστάτης στη διαδρομή αυτή ο ταλαντούχος κύριος Joe Keithley, ο δικός μας “Shithead”που σαράντα χρόνια τώρα όχι μόνο μέσω της μουσικής του, αλλά και με τις πολιτικές δραστηριότητές του, μας καλεί διαρκώς στο να μετατρέψουμε αυτό τον κόσμο σε ένα καλύτερος μέρος.

Παρακάτω ακολουθεί μία συνοπτική περιήγηση στην πλούσια δισκογραφία του γκρουπ, διανθισμένη με κάποια μικρά σχόλια για την κάθε μια κυκλοφορία.

D.O.A.: DISCOGRAPHY

DiscoDISCO SUCKS 7" 1978

Τραγούδια: Royal Police, Woke Up Screaming, Disco Sucks, Nazi Training Camp

Μέλη: Joe Shithead φωνή - κιθάρα, Randy Rampage μπάσο - φωνή, Chuck Biscuits ντραμς - φωνή.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Η πρώτη και 100% DIY κυκλοφορία του συγκροτήματος που επανεκδόθηκε έναν χρόνο αργότερα με διαφορετικό εξώφυλλο από την Quintessence Records, το 1991 από την Wrong Records και από την Alternative Tentacles Records την ίδια χρονιά.

 

PrisonerTHE PRISONER 7" 1978

Τραγούδια: The Prisoner, Thirteen

Μέλη: Joey Shithead φωνή - κιθάρα, Randy Rampage μπάσο - φωνή, Chuck Biscuits ντραμς - φωνή.

Εταιρεία: Quintessence Records.

Σχόλια: Το The Prisoner συμμετείχε στη συλλογή Let Them Eat Jelly Beans μερικά χρόνια αργότερα. Επανεκδόθηκε το 1991 από την Wrong Records.

 

WW3WORLD WAR 3 7" 1979

Τραγούδια: World War 3, Whatcha Gonna Do?

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα-φωνή, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς.

Εταιρεία : Sudden Death Records.

Σχόλια: Και αυτό το έβγαλε την επόμενη χρονιά η Quintessence Records και πάλι με διαφορετικό εξώφυλλο.

 

White NoiseWHITE NOISE TOUR 7" 1980

Τραγούδια: I Want Some Bondage, Suicidal, Fuck U, Fortunate Son, Dead On Arrival

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα-φωνή, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς.

Εταιρεία : Sudden Death Records.

Σχόλια: Live Bootleg που στο οπισθόφυλλο το Let's Fuck αναφέρεται ως Fuck U.

 

SomethingSOMETHING BETTER CHANGE LP 1980

Τραγούδια : New Age, The Enemy, 2+2, Get Out Of My Life, Woke Up Screaming, Last Night, Thirteen, Great White Hope, The Prisoner, Rich Bitch, Take A Chance, Whatcha Gonna Do? World War 3, New Wave Sucks

Μέλη: Joey Shithead φωνή - κιθάρα, Dave Gregg - κιθάρα, Randy Rampage - μπάσο, Chuck Biscuits - ντραμς.

Εταιρεία: Friends Records.

Σχόλια: Μπάσο στα κομμάτια Woke Up Screaming, The Prisoner, Rich Bitch και World War 3 παίζει ο Simon (Stubby Pecker) Wilde που είχε αντικαταστήσει τον Rampage για μικρό χρονικό διάστημα. Πέθανε τον Μάιο του 1991 από καρκίνο στο κεφάλι. Ο Andy Graffiti που και αυτός είχε περάσει στη θέση του Biscuits για λίγο, δεν πρόλαβε τις ηχογραφήσεις καθώς ο Biscuits σύντομα επέστρεψε πίσω στη θέση του. Επανεκδόθηκε ύστερα από 20 χρόνια από την Sudden Death Records.

 

TriumphTRIUMPH OF THE IGNOROIDS 12" 1980

Τραγούδια: Nazi Training Camp, Want Some Bondage, Woke Up Screaming, Rich Bitch, Let's Fuck

Μέλη: Joe Shithead κιθάρα - φωνή, Randy Rampage - μπάσο, Chuck Biscuits - ντραμς.

Εταιρεία: Friends Records.

Σχόλια: Ζωντανή ηχογράφηση από τον Ιούνιο του 1978 σε διαγωνισμό συγκροτημάτων με την ονομασία "Battle Of The Bands". Δεν νίκησαν οι D.O.A., κέρδισε όμως ο Biscuits τον τίτλο του καλύτερου ντράμερ του διαγωνισμού. Από το Woke Up Screaming ακούγεται μόνο η εισαγωγή.

 

HardcoreHARDCORE 81 LP 1981

Τραγούδια: D.O.A., Unknown, Slumlord, Musical Interlude, I Don't Give A Shit, M.C.T.F.D., Communication Breakdown, 001 Losers Club, Fucked Up Baby, The Kenny Blister Song, Smash The State, My Old Man's A Bum, Bloodsucker Baby, Waiting For You

Μέλη: Joe Shithead φωνή - κιθάρα, Randy Rampage - μπάσο, Chuck Biscuits - ντραμς, Dave Gregg κιθάρα - φωνή.

Εταιρεία: Friends Records.

Σχόλια: Ο τίτλος προτιμήθηκε από το Hardcore Plus. Και αυτό το άλμπουμ έκανε κοντά είκοσι χρόνια για να επανεκδοθεί από την Sudden Death Records, που του πρόσθεσε και το EP Don't Turn Yer Back On Desperate Times. Το Communication Breakdown είναι η διασκευή τους στο τραγούδι των Led Zeppelin.

 

PositivelyPOSITIVELY D.O.A 7" 1981

Τραγούδια: Fucked Up Ronnie, World War 3, The Enemy, My Old Man's A Bum, New Wave Sucks

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα - φωνή, Randy Rampage μπάσο, Dave Gregg κιθάρα, Chuck Biscuits ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Συλλογή με παλαιότερα κομμάτια, επανηχογραφημένα, στα πλαίσια της πρώτης περιοδείας του γκρουπ στην Αγγλία στην οποία συνόδευαν τους Dead Kennedys. Εδώ το Fucked Up Baby γίνεται Fucked Up Ronnie και το Disco Sucks γίνεται New Wave Sucks.

 

WarWAR ON 45 12" 1982

Τραγούδια: Liar For Hire, I'm Wright You Wrong, America The Beautiful, Let's Fuck, War, I Hate You, War In The East, Class War

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Dimwit ντραμς- μπάσο- κιθάρα, Brian (Wimpy Roy) Goble μπάσο- φωνή.

Εταιρεία: Faulty Products.

Σχόλια: Ο τίτλος είναι παρωδία της σειράς δίσκων Stars On 45. Στη θέση του αποχωρήσαντα Biscuits που προσχώρησε στους Black Flag, ο αδελφός του Dimwit από τους Skulls. Στη θέση του Rampage ο Brian Roy Goble παιδικός φίλος του Shithead και αυτός από τους Skulls και τους Subhumans. Η Faulty Products ήταν η δισκογραφική του Miles Copeland αδελφού του ντράμερ των Police. Το Class War είναι των Dils, το War είναι η διασκευή τους στο γνωστό κομμάτι των Temptations, ενώ το Let's Fuck είναι η άποψή τους για το rock'n'roll τραγούδι Let's Dance. Ο ίδιος δίσκος με διαφορετικό εξώφυλλο και τα Unknown και Rich Bitch στη θέση των Liar For Hire και I'm Wright You Wrong, κυκλοφόρησε από την Alternative Tentacles για την Αγγλική αγορά. Το America The Beautiful μπήκε στη συλλογή Rat Music For Rat People.

 

THE MENACE LIVES 7" 1982

Τραγούδια: Rent A Riot, No God No War

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Dimwit ντραμς, Brian (Wimpy Roy) Goble μπάσο- φωνή.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Bootleg με "κλεμμένες" κόπιες από τα session του War On 45. Το οπισθόφυλλο αναφέρει σύνθεση με Shithead, Rampage και Biscuits.

 

RightRIGHT TO BE WILD 7" 1983

Τραγούδια: Burn It Down, Fuck You

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα - φωνή, Brian Goble μπάσο, Dave Gregg κιθάρα, Dimwit ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Τα έσοδα του δίσκου προσφέρθηκαν στον αγώνα "free the five" των πέντε φυλακισμένων για την υπόθεση της έκρηξης του εργοστασίου υδροηλεκτρικής ενέργειας. Το Fuck You είναι του Gerry "Useless"Hannah ενός εκ των πέντε και μπασίστα των ομοεθνών τους Subhumans.

 

BloodiedBLOODIED BUT UNBOWED LP 1984

Τραγούδια: New Age, The Prisoner, Unknown, Smash The State, Rich Bitch, Slumlord, Fuck You, I Don't Give A Shit, Waiting For You, Watcha Gonna Do?, World War 3, 2+2, The Enemy, Fucked Up Ronnie, Woke Up Screaming, 001 Loser's Club, 13, Get Out Of My Life, D.O.A.

Μέλη: Joey (Shithead) κιθάρα- φωνή, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Brian Goble μπάσο- φωνή, Chuck Biscuits ντραμς, Randy Rampage μπάσο- φωνή, Simon Wilde μπάσο, Tracy Marks πιάνο, Dimwit ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Συλλογή που αποτελείται από ρεμιξαρισμένα παλαιότερα κομμάτια. Στην Αγγλική έκδοση στη θέση των Unknown και Rich Bitch υπάρχουν τα Liar For Hire και I'm Right You Wrong, ενώ η Αμερικάνικη επανέκδοσή της από την Restless Records το 1992 περιέχει και τα οχτώ κομμάτια από το War On 45. Ο πιο εμπορικά επιτυχημένος δίσκος των D.O.A.

 

GeneralGENERAL STRIKE 7" 1983

Τραγούδια: General Strike, That's Life

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα - φωνή, Brian Goble μπάσο, Dave Gregg κιθάρα, Gregg "Ned Peckerwood" James ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Ο νέος ντράμερ Gregg "Ned Peckerwood" James πήρε την θέση του Dimwit που πήγε στους Pointed Sticks. Το That's Life είναι διασκευή σε τραγούδι που είχε κάνει επιτυχία πολλά χρόνια πριν ο Frank Sinatra. Κυκλοφόρησε σε μόλις χίλια αντίτυπα.

 

DontDON'T TURN YER BACK (ON DESPERATE TIMES) 12" 1984

Τραγούδια: General Strike, Race Riot, A Season In Hell, Burn It Down

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή- κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα, Brian (Sunny Boy Roy) Goble μπάσο- φωνή, Greg James ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Ο δίσκος προέρχεται από το μοναδικό session του γκρουπ για την εκπομπή του John Peel στις 3-4-1984 στα στούντιο του BBC και είναι (όπως αναφέρεται) αφιερωμένος στους ανθρακωρύχους όλου του κόσμου.

 

WreckLET'S WRECK THE PARTY LP 1985

Τραγούδια: Our World, Dangerman, Race Riot, Singin' In The Rain, Dance O' Death, General Strike, Let's Wreck The Party, Shout Out, Murder In Hollywood, The Warrior Ain't Any More, No Way Out, Trial By Media.

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή-κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα-φωνή, Dimwit ντραμς-φωνή, Brian (Sunny Boy) Roy Goble μπάσο.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Το εξώφυλλο της Αμερικάνικης έκδοσης διαφέρει από αυτό της Αγγλικής. Ο Ken "Dimwit" Montgomery που επανήλθε για τον δίσκο στα ντραμς, πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1994 από υπερβολική δόση χωρίς καν να είναι τακτικός χρήστης. Το Singin' In The Rain είναι διασκευή στο τραγούδι των Freed και Brown που έκανε διάσημο ο Gene Kelly στην ομώνυμη ταινία.

 

 ExpoEXPO HURTS EVERYONE 7" 1986

Τραγούδια: Billy And The Socreds, Tyrannosaurus Wrexpo, The Old Mangled Man, She La La La La

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή-κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα-φωνή, Brian (Sunny Boy) Roy Goble μπάσο, Kerr Belliveau ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Compilation σιγκλάκι που αφορίζει την μεγάλη διεθνή έκθεση που έλαβε χώρα στο Βανκούβερ τον Μάιο με Οκτώβριο του 1986. Το Billy And The Socreds που παίζουν οι D.O.A. είναι μία αναφορά στον δίσκο Willy And The Poorboys των Creedence Clearwater Revival. Τα υπόλοιπα ανήκουν με τη σειρά που ακούγονται στους Rhythm Activism, Stu Leal Band και Mecca Normal.

 

EN CONCERT Cassette 1986

Τραγούδια: Class War, I'm Wright You're Wrong, America The Beautiful, 13, Dangerman, Race Riot, Watcher, Enemy, Our World, Rich Bitch, Prisoner

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή-κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα-φωνή, Dimwit ντραμς-φωνή, Brian (Sunny Boy) Roy Goble μπάσο.

Εταιρεία: Bebe Rose Productions.

Σχόλια: Live κασέτα ηχογραφημένη στη Grenoble της Γαλλίας στις 9 Νοεμβρίου1985.

 

TrueTRUE (NORTH) STRONG AND FREE LP 1987

Τραγούδια: To Hell An' Back, Takin' Care Of Business, Bullet Catcher, Endless Sky, Ready To Explode, Lumberjack City, Nazi Training Camp, None But The Brave, Power Play, 51st State

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή-κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Brian (Sonny Boy Roy) Goble μπάσο, John Card ντραμς.

Εταιρεία: Rock Hotel/ Profile Records.

Σχόλια: Ο Dimwit παίζει ντραμς στο None But The Brave και ο Kerr Belliveau στα To Hell And Back και Power Play. Το Takin' Care Of Business είναι διασκευή στο κομμάτι του Randy Bachman των Guess Who και Bachman Turner Overdrive. Τα κέρδη από τα δικαιώματα του τραγουδιού Ready To Explode προσφέρθηκαν στο African National Congress για την καταπολέμηση του απαρτχάιντ που υπήρχε τότε στη Ν. Αφρική.

 

READY TO EXPLODE 7" 1987

Τραγούδια: Ready To Explode, Ready To Explode

Μέλη: Joey (Shithead) Keighley φωνή-κιθάρα, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Brian (Sonny Boy Roy) Goble μπάσο, John Card ντραμς.

Εταιρεία: Profile Records.

Σχόλια: Περιέχει το Ready To Explode από το True North And Free σε δύο χορευτικές εκτελέσεις.

 

LastLAST SCREAM OF THE MISSING NEIGHBORS LP 1989
Τραγούδια: That Progress, Attack Of The Peacekeepers, Wish I Was In El Salvador, Power Is Boring, We Gotta Get Out Of This Place, Full Metal Jackoff

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα-φωνή, Brian Goble μπάσο-φωνή, Chris "Humper" Prohom κιθάρα - φωνή, John Card ντραμς-φωνή.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Όλα τα τραγούδια του δίσκου είναι του Jello Biafra ο οποίος είναι και ο βασικός τραγουδιστής σε αυτή τη συνεργασία. Το That Progress συμπεριλήφθηκε στο Soundtrack της ταινίας Terminal City Ricochet στην οποία παίζει και ο Joe Keithley.

 

WHERE EVIL GROWS Cassette 1989

Τραγούδια: Where Evil Grows

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα-φωνή, Brian Goble μπάσο-φωνή, Chris "Humper" Prohom κιθάρα - φωνή, John Card ντραμς-φωνή.

Εταιρεία: Enigma Canada.

Σχόλια: Τραγούδι του (διάσημου στον Καναδά) Terry Jacks των Poppy Family που μπήκε ως bonus track στο επερχόμενο άλμπουμ των D.O.A. Murder.

 

MurderMURDER LP 1990

Τραγούδια: We Know What You Want, Afrikana Security, Guns Booze & Sex, Waiting For You Part 2, Boomtown, No Productivity, The Agony And The Ecstasy, The Midnight Special, Banana Land, The Warrior Lives Again, Concrete Beach, Suicidal

Μέλη: Joe Keithley φωνή, Chris Prohom κιθάρα-φωνή, Sunny Boy Roy φωνή-μπάσο, Jon Card ντραμς-φωνή.

Εταιρεία: Restless Records.

Σχόλια: Ο Dave Gregg προηγούμενος κιθαρίστας του γκρουπ περιλαμβάνεται πλέον μόνο στις ευχαριστίες. Χρόνια αργότερα θα παίξει στους Real McKenzies. Το The Midnight Special είναι διασκευή σ' ένα folk τραγούδι της δεκαετίας του 30 του μπλουζίστα Huddie Lead Belly. Στην Ευρώπη κυκλοφόρησε από την Roadrunner.

 

TalkTALK MINUS ACTION EQUALS ZERO LP 1991

Τραγούδια: America The Beautiful, 13, Burn It Down, Murder In Hollywood, Lumberjack City, Waiting For You Part 2, Fuck You, Woke Up Screaming, Liar For Hire, 2+2, Let's Wreck The Party, The Prisoner, Do Or Die, Fuck That Shit, General Strike, Race Riot

Μέλη: Joey (Shithead) Keithley φωνή- κιθάρα, Chris (Humper) Prohom κιθάρα- φωνή, Brian Roy Goble φωνή- μπάσο, Jon Card ντραμς.

Εταιρεία: Restless Records.

Σχόλια: Είναι ο πρώτος επίσημος live δίσκος των D.O.A ηχογραφημένος σε μία συναυλία τους στο Βανκούβερ στις 21 Φεβρουαρίου 1989.

 

GreatestGREATEST SHITS LP 1991

Τραγούδια: Fucked Up Baby, Oo-Ee-Oo-Ee-Oo-Ah-Ah!, My Old Man's A Bum, M.C.T.F.D., The Kenny Blister Song, Utopia, Billy And The Socreds, Royal Police, New Wave Sucks, Behind The Smile, Take A Chance, Last Night, New Wave Sucks (Dub), Great While Hope, Nazi Training Camp, Want Some Bondage, Rich Bitch, Let's Fuck, World War 3, Won't Get Fooled Again, Communication Breakdown, L.A. Woman

Μέλη: Joe Shithead φωνή- κιθάρα, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Brian Goble φωνή- μπάσο, Jon Card ντραμς, Kerr Beliveau ντραμς, Chris Prohom κιθάρα.

Εταιρεία: QQYRQ Records.

Σχόλια: Κατά βάση σπάνια κομμάτια και κάποιες διασκευές περιλαμβάνονται σε αυτή την Πολωνέζικη συλλογή. Υπάρχει βιντεοκασέτα με τον ίδιο τίτλο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το παρόν LP.

 

DawningTHE DAWNING OF A NEW ERROR CD 1992

Τραγούδια: Disco Sucks, Nazi Training Camp, Royal Police, Woke Up Screaming, The Prisoner, 13, Fucked Up Baby, Communication Breakdown, OO-EE-OO-EE-OO-AH-AH, M.C.T.F.D., Kenny Blister, General Strike, Race Riot, A Season In Hell, Burn It Down, Fucked Up Ronnie, World War 3, The Enemy, My Old Man's A Bum, Bloodsucker Baby, New Wave Sucks

Μέλη: Joe Shithead φωνή- κιθάρα, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Brian Goble φωνή- μπάσο, Jon Card ντραμς, Dimwit ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Συλλογή με αρκετά από τα παλαιότερα σιγκλάκια, αλλά και σπάνιο υλικό. Στην επανέκδοση συμπεριλαμβάνεται και το άλμπουμ Let's Wreck The Party.

 

Flavours13 FLAVOURS OF DOOM LP 1992

Τραγούδια: Already Dead, Death Machine, Bombs Away, The Living Dead, I Played The Fool, Too Fuckin' Heavy, Hole In The Sky, Hey Sister, Use Your Raincoat, Legalized Theft, Beatin' Rock'n'Roll To Death, Time Of Illusion, Phantom Zone

Μέλη : Joe (Shithead) Keithley κιθάρα- φωνή, Brian Roy Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Στα Keyboards είναι ο John Wright των ομοεθνών τους NoMeansNo που έχει κάνει και την παραγωγή στον συγκεκριμένο δίσκο.

 

The onlyTHE ONLY THING GREEN 7" 1993

Τραγούδια: The Only Thing Green, Folsom Prison Blues

Μέλη: Joey (Shithead) Keithley κιθάρα - φωνή, Brian Goble μπάσο - φωνή, Ken Jensen ντραμς, φωνή.

Εταιρεία: Alternative Tentacles.

Σχόλια: Προέρχεται από τα sessions του επόμενού τους άλμπουμ Loggerheads. Τα έσοδα του δίσκου πήγαν στον αγώνα των κατοίκων του Clayoquot Sound ενάντια στην καταστροφή του φυσικού πλούτου της περιοχής τους από τις μεγάλες υλοτομικές εταιρείες.

 

MooseMOOSE DROPPINGS CD 1993

Τραγούδια: Dead Man Tell No Tales, Already Dead, Bombs Away, Death Machine, Blue To Brown, Hole In The Sky, Fuck You, Fucked Up Baby, The Prisoner, General Strike, Race Riot, Burn It Down, It's Not Unusual

Μέλη: Joey (Shithead) Keithley κιθάρα- φωνή, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή.

Εταιρεία: Timberyard 69 Records.

Σχόλια: Αυστραλέζικη συλλογή.

 

LoggerheadsLOGGERHEADS LP 1993

Τραγούδια: Logjam, I See Your Cross, You Little Weiner, Overpowering Urges, That Turbulent Uneasy Feeling, The Only Thing Green, Overtime, Cocktail Time In Hell, Cut And Dried, Burning In Anger, Liberation And Execution, Knots, I Can't Take Much More, Folsom Prison Dirge

Μέλη: Joey (Shithead) Keithley κιθάρα- φωνή, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Το κομμάτι που κλείνει τον δίσκο είναι διασκευή σε αυτό του Johnny Cash.

 

NotIT'S NOT UNUSUAL, BUT IT SURE IS UGLY EP 1993

Τραγούδια: It's Not Unusual, Dead Men Tell No Tales, Blue To Brown, Help Me Get Out Of Here, Runaway World

Μέλη: Joey (Shithead) Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles Records.

Σχόλια: Η Ευρωπαϊκή έκδοση του δίσκου είχε τη μορφή εφτάιντσου και περιλάμβανε μόνο τα It's Not Unusual και Dead Men Tell No Tales. Το ομώνυμο τραγούδι είναι των Mills και Reed και το έκανε παγκόσμια επιτυχία λίγα χρόνια νωρίτερα ο Tom Jones.

 

BlackTHE BLACK SPOT LP 1995

Τραγούδια: Blind Men, Kill Ya Later, Order, Marijuana Motherfucker, You're Paying For Your Body Now, Worries, Road Kill, Get Away, More, Je Declare, Big Guy's Like D.O.A., I Know Who You Are, Bound For Glory, Unchained Melody, Cut Time, Running Out Of Time

Μέλη: Joe Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ford Pier κιθάρα- φωνή, John Wright ντραμς.

Εταιρεία: Essential Noise.

Σχόλια: Στα ντραμς είναι ο John Wright των NoMeansNo καθώς το κακό τρίτωσε για τους DOA. Μετά τους Simon Wilde και Dimwit και ο Ken Jensen δυστυχώς πέθανε σε πυρκαγιά στο σπίτι του που προήλθε από αναμμένο τσιγάρο. Το Marijuana Motherfucker είναι βασισμένο στο Have Marijuana του David Peel.

 

KEN JENSEN MEMORIAL SINGLE 7" 1995

Τραγούδια: R.E.D., Masks, Knots, Overtime

Μέλη: Joe Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς.

Εταιρεία: Alternative Tentacles.

Σχόλια: Split σιγκλάκι αφιερωμένο στη μνήμη του Ken Jensen. Τα πρώτα δύο κομμάτια είναι των Red Tide συγκρότημα στο οποίο έπαιζε ο Jensen πριν πάει στους DOA και τα άλλα δύο των D.O.A.

 

SplitTHE SPLIT 10" 1996

Τραγούδια: Marijuana Motherfucker, Order, I Am The Lickspittle Of The Animal Kingdom, Little Things, Sound Check

Μέλη: Joe Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ford Pier κιθάρα- φωνή, John Wright ντραμς.

Εταιρεία: Essential Noise.

Σχόλια: Limited Edition κυκλοφορία με τα δύο πρώτα κομμάτια να είναι από το The Black Spot των D.O.A. και τα υπόλοιπα τρία των Show Business Giants.

 

MARIJUANA MOTHERFUCKER 7" 1996

Τραγούδια: Marijuana Motherfucker, You'ze A Viper

Μέλη: Joe Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ford Pier κιθάρα- φωνή, John Wright ντραμς.

Εταιρεία: Cannabis Canada Records.

Σχόλια: Ακόμη ένα Split single αυτή τη φορά με τους Colorifics στο You'ze A Viper.

 

BeatD.O.A. BEAT 'EM BUST 'EM 7" 1997

Τραγούδια: Beat 'Em Bust 'Em, Can't Hide The Heino

Μέλη: Joe Keithley φωνή- κιθάρα, Brian Goble μπάσο- φωνή, Ford Pier κιθάρα- φωνή, John Wright ντραμς.

Εταιρεία: Musical Tragedies.

Σχόλια: Split single με το Can't Hide The Heino να είναι από τους Hanson Brothers το alter ego των NoMeansNo.

 

FestivalFESTIVAL OF ATHEISTS LP 1998

Τραγούδια: You Won't Stand Alone, Groundhog Day, Death To The Multinationals, Mommy Mommy, If There's God, A Gun And A Bomb, World Falls Apart, Brainwash, Smeat, Frontier Justice, Give 'Em The Lumber, You Can't Walk All Over Me, I Got A Noose

Μέλη: Joe Keithley φωνή - κιθάρα - μπάσο, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Όποιος έχει το CD μπορεί να δει στον υπολογιστή του μερικά video clip του συγκροτήματος, καθώς και τον χώρο δράσης τους. Μπάσο στο If There's God παίζει ο Wicliff Hartwig ενώ θα ακολουθήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ίδια θέση ο Kuba. Πρώτος δίσκος μετά από χρόνια χωρίς τον Goble που επανήλθε στους Subhumans.

 

LostTHE LOST TAPES LP 1998

Τραγούδια: Smash The State, The Mutant, I Hate You, Kill Kill Kill This Is Pop, Suiciding, They Saved Hitler's Brain, No God No War, America The Beautiful, No Way Out, Rent-A-Riot, Race Riot, Liar For Hire, Dangerman, Murder In Hollywood, Our World, Miss Today, Let's Wreck The Party

Μέλη: Joe Shithead κιθάρα-φωνή, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς - φωνή, Dave Gregg κιθάρα, Dimwit ντραμς - μπάσο, Brian (Sunny Boy) Roy Goble μπάσο - φωνή.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Ο τίτλος του δίσκου περιγράφει ακριβώς το περιεχόμενό του. Δεκαπέντε από τα τραγούδια είναι ακυκλοφόρητα, το Kill Kill Kill This Is Pop είναι από τη συλλογή Vancouver Compilation, ενώ το I Hate You ξέφυγε από τα sessions του War On 45.

 

D.O.A. SPLIT WITH D.B.S. 7" 1998

Τραγούδια: World Falls Apart, Used To Be Revolution, Sunday, Popularity Contest

Μέλη: Joe Keithley φωνή - κιθάρα - μπάσο, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή.

Εταιρεία: Empty Records.

Σχόλια: Τα τραγούδια των D.O.A. είναι τα δύο πρώτα.

 

NervousNERVOUS BREAKDOWN 7" 1999

Τραγούδια: Nervous Breakdown, Durst Und Wurst

Μέλη: Joe Keithley φωνή - κιθάρα - μπάσο, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή.

Εταιρεία: Empty Records.

Σχόλια: Κι άλλο split single, με το Nervous Breakdown να είναι η διασκευή των D.O.A. στο κομμάτι των Black Flag, ενώ το Durst Und Wurst ανήκει στους Dog Eat Dogma.

 

JustJUST PLAY IT OVER AND OVER AGAIN EP 2001

Τραγούδια: All Across The USA, La Grange, Dead Men Tell No Tales, Just Say No To The WTO, Mexican Holiday

Μέλη: Joey Keithley κιθάρα - φωνή, The Great Baldini ντραμς, Randy Rampage μπάσο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Επανεμφάνιση του Rampage στο μπάσο μετά από πάρα πολλά. Μέσα σ' αυτά πέρασε και ένα διάστημα σαν τραγουδιστής στους thrash metal Annihilator. Στο All Across The U.S.A. στα φωνητικά είναι η Bif Naked. Ο The Great Baldini είναι ο Jan Rodgerson των Dog Eat Dogma.

 

WinWIN THE BATTLE LP, 2002

Τραγούδια : Dead Men Tell No Tales, We're Driving To Hell And Back, Just Say No To The WTO, If I Were A Redneck, I Am Canadian, Warmonger, The Beer Liberation Army, La Grange, Fuck You w/The Blues, Curbstomp The Devil, Mexican Holiday, Return To Lumberjack City, Junk City Nowhere (Vancouver)

Μέλη: Joey Keithley κιθάρα - φωνή, The Great Baldini ντραμς, Randy Rampage μπάσο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Το La Grange είναι διασκευή στο κομμάτι των ZZ Top. Στην Καναδέζικη έκδοση συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι All Across The U.S.A. με τα φωνητικά της Bif Naked. Την περίοδο κυκλοφορίας του δίσκου και μετά την πρώτη περιοδεία του γκρουπ στην Ιαπωνία, ο Rampage ξαναέφυγε και επανήλθε ο Kuba.

 

War and peaceWAR AND PEACE LP, 2003

Τραγούδια: Disco Sucks, New Age, The Enemy, The Prisoner, World War 3, D.O.A., Unknown, Waiting For You, Fucked Up Ronnie, War In The East, Liar For Hire, War, Fuck You, General Strike, Race Riot, Let's Wreck The Party, Behind The Smile, That Progress, Already Dead, Liberation And Execution, Overtime, Death To The Multinationals, Dead Men Tell No Tales, We're Drivin' To Hell N' Back, Just Say No To The WTO, Mexican Holiday

Μέλη: Joe Shithead φωνή - κιθάρα, Randy Rampage μπάσο - φωνή, Chuck Biscuits ντραμς - φωνή, Dave Gregg κιθάρα, Dimwit ντραμς- μπάσο- κιθάρα, Brian (Wimpy Roy) Goble μπάσο- φωνή, Gregg "Ned Peckerwood" James ντραμς, Chris "Humper" Prohom κιθάρα - φωνή, John Card ντραμς-φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή, The Great Baldini ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Με την ευκαιρία των εικοστών πέμπτων γενεθλίων του γκρουπ μία ακόμη συλλογή από την πρώτη ως την τελευταία μέρα τους. Το Behind The Smile είναι του Mike Graham και είναι παρμένο από το soundtrack της ταινίας Terminal City Ricochet. Είναι Εκείνη τη χρονιά ο δήμαρχος του Βανκούβερ ανακηρύσσει την 21η Δεκεμβρίου σαν "DOA Day".

 

Are uARE U READY CD 2003

Τραγούδια: Are U Ready, Call Of The Triumphant, Cive 'Em The Lumber, Gladiator Stomp, Beat 'Em Bust 'Em, Search And Destroy, Dead Men Tell Not tales, The Challenge, I Am Canadian, Stormbringer, Overtime, Rock The City

Μέλη: Joe Shithead κιθάρα - φωνή, The Great Baldini ντραμς, Kuba μπάσο.

Εταιρεία: Scratch Records.

Σχόλια: Split CD με τους Καναδούς χεβυμεταλάδες Thor και τους D.O.A. να μοιράζονται από έξι τραγούδια. Τα των DOA έχουν βασική θεματολογία το χόκεϊ.

 

LiveLIVE FREE OR DIE LP 2004

Τραγούδια: Agony And The Ecstasy, Earache, Brigands And Pirates, Masters Of War, Fat Cat, Stand Up Now, Fucked Up Bush, Drive My Car, Robin Hood, Can't Push Me Around, You Won't Stand Alone (ska-sized), Mountains Eventually Fall, Eve Of Destruction, We Don't Need No God Damn War, Road Kill, Kill Ya Later, Marijuana Motherfucker, I Make This World, The Concrete Beach, Bad Moon Risin'

Μέλη: Joe Shithead Keithley κιθάρα - φωνή, The Great Baldini ντραμς - φωνή, Damned Dan Yaremko μπάσο -φωνή - πιάνο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Το Masters Of War είναι του Bob Dylan, το Eve Of Destruction του Barry McGuire και το Bad Moon Risin' του John Fogerty των Creedence Clearwater Revival.

 

MarchWAR ON 45 - MARCH TO THE END CD 2005

Τραγούδια: Liar For Hire, I'm Right You're Wrong, America The Beautiful, War, I Hate You, War In The East, Class War, World War 3, Smash The State, Masters Of War, Earache, Eve Of Destruction, We Don't Need No God Damn War, Warmonger, Bombs Away, World Falls Apart, Fortunate Son, No God No War

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Dave Gregg κιθάρα- φωνή, Dimwit ντραμς- μπάσο- κιθάρα, Brian (Wimpy Roy) Goble μπάσο- φωνή, Randy Rampage μπάσο, Chuck Biscuits ντραμς, The Great Baldini ντραμς - φωνή, Damned Dan Yaremko μπάσο -φωνή, Brian Roy Goble μπάσο- φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή, Michael Rowe φωνή, Ford Pier φωνή, Jon Card ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Τα εφτά πρώτα κομμάτια είναι από το original War On 45 (λείπει το Let's Fuck), το Fortunate Son είναι από ένα demo του 1987, ενώ τα υπόλοιπα από παλαιότερους δίσκους, επιλεγμένα με θεματολογία ενάντια στον πόλεμο.

 

PunkPUNK ROCK SINGLES LP 2005

Τραγούδια: Disco Sucks, Nazi Training Camp, Royal Police, Woke Up Screaming, The Prisoner, Thirteen, World War 3, Whatcha Gonna Do?, Fucked Up Ronnie, Enemy, My Old Man's A Bum, New Wave Sucks, Fuck You, Burn It Down, General Strike, That's Life, Billy And The Socreds, Only Thing Green, Folsom Prison Blues, It's Not Unusual, Dead Men Tell Not Tales, Marijuana Motherfucker, Beat 'Em Bust 'Em, World Falls Apart, Used To Be Revolution, Nervous Breakdown

Μέλη: Joe Shithead φωνή - κιθάρα, Randy Rampage μπάσο - φωνή, Chuck Biscuits ντραμς - φωνή, Dave Gregg κιθάρα, Dimwit ντραμς- μπάσο- κιθάρα, Brian (Wimpy Roy) Goble μπάσο- φωνή, Gregg "Ned Peckerwood" James ντραμς, Chris "Humper" Prohom κιθάρα - φωνή, John Card ντραμς-φωνή, Ken Jensen ντραμς- φωνή, Brien O' Brien ντραμς - κρουστά - φωνή, The Great Baldini ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records

Σχόλια: Συλλογή που περιλαμβάνει μαζεμένα σε ένα CD όλα τα σιγκλάκια των DOA από το 1978 μέχρι το 1999 και από το Disco Sucks ως το Nervous Breakdown.

 

NorthernNORTHERN AVENGER LP 2008
Τραγούδια: Human Bomb, Golden State, Devil's Speedway, Poor Poor Boy, Donnybrook, Police Brutality, Mountains That We Climbed, This Machine Kills Fascist, How Long Till The day, Set Them Free, Who Will Stop The Rain, Still A Punk, Last Chance, California Hardcore Last Chance, Crossfire

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Randy Rampage μπάσο, Floor Tom Jones ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Με αυτή τη σύνθεση ένα χρόνο αργότερα οι D.O.A. ταξιδεύουν στην Κίνα για τέσσερεις συναυλίες σε Πεκίνο, Οσάκα και Γιου Χαν. Ο Floor αντικατέστησε τον James Hayden. Για μία ακόμη φορά οι DOA διασκευάζουν Creedence Clearwater Revival αυτή τη φορά το Who Will Stop The Rain.

 

HumanHUMAN BOMB 7" 2008

Τραγούδια: Human Bomb, Crossfire

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Randy Rampage μπάσο, Floor Tom Jones ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Σιγκλάκι που βγήκε από το Northern Avenger.

 

kingKINGS OF PUNK, HOCKEY AND BEER LP 2009

Τραγούδια: Donnybrook, Dead Men Tell No Tales, Hockey Song, Devil's Speedway, Beer Liberation Army, Beat 'Em Bust'Em, Pencil Neck Geek, If I Were A Redneck, Logjam, When Power Came To Canada, Overtime, Cocktail Time In Hell, Taking Care Of Business

Μέλη: Joey Shithead κιθάρα- φωνή, Floor Tom Jones ντραμς, Dirty Dan Sedan μπάσο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Punk rock, χόκεϊ επί πάγου και μπύρα, οι τρεις μεγάλες αγάπες του Shithead και ένα CD αφιερωμένο σε αυτές.

 

EqualsTALK -ACTION = 0 LP 2010

Τραγούδια: That's Why I Am An Atheist, Rebel Kind, They hate Punk Rock, I Live In A Car, The R.C.M.P., Don't Bank On A Bank, Tyrants Turn In Hell, The Times They Are A-Changin', Captain Kirk, Spock, Scotty And Bones, Don't Let Your Life, That's Amore, Lookin' For A World

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα - φωνή, Floor Tom Jones ντραμς, Dirty Dan Sedan μπάσο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Το "μότο" των DOA για δεύτερη φορά σε τίτλο δίσκου μετά το live του 1991. Το The Times They Are Changin' είναι του Bob Dylan, ενώ το That's Amore είναι η διασκευή τους στην μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του πενήντα που τραγούδησε ο Dean Martin.

 

TattooBLUE TATTOO 7" 2010

Τραγούδια: Who The Hell Do You Think You Are, Blue Tattoo

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα - φωνή, Floor Tom Jones ντραμς, Dirty Dan Sedan μπάσο.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Κι άλλο split single αυτή τη φορά με τους Hard Core Logo που παίζουν live το Who The Hell Do You Think You Are.

 

VagabondTHE VAGABOND SESSIONS EP 2011

Τραγούδια: I Hate You, To Hell And Back, Disco Sucks, The Prisoner, Fuck You, Fucked Up Ronnie,Wrath, Farewell, Trickled Down, Drunkenomics, I Quit, Invalid Prescription, Code:USA, A Plague Called Man, Chosen Few.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα - φωνή, Dirty Dan Sedan μπάσο, Jesse Pinner ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Live split δωδεκάιντσο που το μοιράζονται με τους Potbelly. Τα έξι πρώτα τραγούδια είναι από τους DOA. Κυκλοφόρησε σε χίλια αντίτυπα.

 

WE OCCUPY 7" 2012

Τραγούδια: We Occupy, Who The Hell Do You Think You Are

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα - φωνή, Dirty Dan Sedan μπάσο, Jesse Pinner ντραμς

Εταιρεία: Sudden Death Records

Σχόλια: Κυκλοφόρησε σε χίλια αντίτυπα ως προάγγελος του επερχόμενου άλμπουμ τους.

 

We comeWE COME IN PEACE LP 2012

Τραγούδια: He's Got A Gun, Boneyard, Dirty Bastards, Do You Wanna, We're Bloodied But Unbowed, Bring Out Your Dead, War Hero, We Occupy, Who The Hell Do You Think You Are, Lost Souls, The Man With No Name, Revolution, Walk Through This World, General Strike

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα - φωνή, Dirty Dan Sedan μπάσο, Jesse Pinner ντραμς.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Τρεις guest καλεσμένοι στα φωνητικά, οι Jello Biafra στο We Occupy, Ben Kowalewicz (από Billy Talent) στο Do You Wanna και Hugh Dillon (από Headstones) στο Boneyard. Το War Hero είναι της hardcore μπάντας Toxic Reasons, ενώ το Revolution των Beatles.

 

WELCOME TO CHINA TOWN 2LP 2013

Τραγούδια: D.O.A., Class War, 2+2, World War 3, Police Brutality, That’s Why I Am An Atheist, Fuck You, General Strike, Race Riot, We’re Driving To Hell And Back, The Prisoner, Fucked Up Stephen, Marijuana Motherfucker, Liar For Hire, I Live In A Car, America The Beautiful, Waiting For You, The Enemy, I Hate You, Woke Up Screaming, This Machine Kills Fascists, Human Bomb, War, Disco Sucks, Fucked Up Ronnie.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Dirty Dan Sedan μπάσο – φωνή, Jesse Pinner ντραμς – φωνητικά, Floor Tom Jones ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Ηχογραφημένο ζωντανά στο Rickshaw Theatre του Βανκούβερ σε τρεις βραδιές ανάμεσα στον Ιούνιο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2013.

 

ATTENTAT SONORE/D.O.A. 7" 2013

Τραγούδια: He’s Got A Gun, America The Beautiful (Live), Social Drinking, Work Suffer And Smile.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Dirty Dan Sedan μπάσο – φωνή, Jesse Pinner ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Guerilla Vinyl.

Σχόλια: Split εφτάιντσο με τους βετεράνους Γάλλους Anarcho - punks Attentat Sonore  Οι τελευταίοι συνόδεψαν τους D.O.A στην περιοδεία τους στην Γαλλία τον Οκτώβριο του 2013. Το He’s Got A Gun προέρχεται από το LP We Come In Peace,  με το America The Beautiful φυσικά να είναι ένα All Time Classic των παλαιότερων χρόνων.

 

HARD RAIN FALLING  LP 2015

Τραγούδια: You’ve Gone To Far, Punk Rock Hero, The Cops Shot A Kid, Warmonger, Johnny Too Bad, Pipeline Fever, Racism Sucks, Kicked In The Teeth, Not Gonna Take You Crap No More, He Joined The Gang, Ni Hao, San Quentin.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Mike Hodsall Maggot μπάσο – φωνή, Paddy Duddy ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια:  Ο νέος ντράμερ του γκρουπ Paddy Duddy ήταν παλαιότερα μέλος των Rusty Nails, ενώ αργότερα κατάφερε να γίνει περισσότερο γνωστός με τη συμμετοχή του στην tribute band των BC/DC. Το Johnny Too Bad είναι διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Τζαμαϊκανών Slickers, ενώ η άλλη διασκευή του άλμπουμ είναι το San Quentin του Johnny Cash.

 

FUCKED UP DONALD 7" 2016

Τραγούδια: Fucked Up Donald, The Cops Shot A Kid, Not Gonna Take You Crap No More.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Mike Corkscrew Maggot μπάσο – φωνή, Paddy Duddy ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Αφιερωμένο εξαιρετικά στο νέο πρόεδρο των Η.Π.Α. Είναι το γνωστό Fucked Up Ronnie που σάρωνε τριανταπέντε χρόνια πριν περίπου τους punk rock κύκλους, αυτή τη φορά με νέο υποκείμενο. Τα υπόλοιπα δύο κομμάτια από αυτό το εφτάιντσο προέρχονται από το LP Hard Rain Falling.

 

THE DIDERS/D.O.A. 7" 2017

Τραγούδια: The Cops Shot A Kid, Not Gonna Take You Crap No More, La Yi Kuzi, Xi Ba Lan, Magic Nation

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Mike Corkscrew Maggot μπάσο – φωνή, Paddy Duddy ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Genjing Records.

Σχόλια: Όπως και στο προηγούμενο σιγκλάκι, τα δύο τραγούδια των D.O.A. σε αυτό το split εφτάιντσο είναι από το Hard Rain Falling, τη στιγμή που τα υπόλοιπα τρία είναι του Κινέζικου punk rock σχήματος των Diders.

 

FIGHT BACK LP 2018

Τραγούδια: You Need An Ass Kickin’ Right Now, Killer Cops, Time To Fight Back, We Won’t Drink The Piss, Just Got Back From The USA, You Can’t Stop Me, Gonna Set You Straight, State Control, The Last Beer, The Cops Are Comin’, I’m Desperate, Wanted Man, World’s Been Turned Upside Down.

Μέλη: Joe Keithley κιθάρα – φωνή, Mike Hodsall μπάσο – φωνή, Paddy Duddy ντραμς – φωνητικά.

Εταιρεία: Sudden Death Records.

Σχόλια: Δέκατο έβδομο άλμπουμ που με αυτό γιορτάζονται και τα σαράντα χρόνια ύπαρξης του γκρουπ. Δυστυχώς τη γιορτή χαλάει ο θάνατος του Rand Rampage, του πρώτου μπασίστα και ιδρυτικού μέλους του γκρουπ πίσω στο 1978.